Úristen! Brad Pittet a Debreceni Repülőtéren látták!

Brad legújabb hóbortja, hogy életvezetési tanácsokat ad, ahol elmeséli, ő hogyan döntött nehéz helyzetekben élete során. Erre úgy néz ki, hogy egész sokan vevők, több teltházas előadáson van túl, de eddig csak Amerikában turnézott.

Sokan azt valószínűsítik, hogy a színész-rendező helyszínnézőbe érkezett városunkba, amit az is alátámaszt, hogy landolás után stábjával rögtön bepattantak egy taxiba és a belváros felé vették az irányt. A legesélyesebb helyszín egyébként a Főnix Csarnok, de szóba kerülhet akár a Nagyerdei Stadion is.

{image:meme}

{**Bizony kedves olvasó, ez a kép valami rosszat sejtet. Te át lettél baszva. Sajnálom, ígérem többet ilyen nem fog előfordulni.**}

Dévai László vagyok, a 4024 BLOG vezető bloggere és internetfelelőse. Most a cicás-kutyás gifek helyett azzal fogunk foglalkozni, hogy az internet nem mindig egy jó haver, aki szívat néha, de komolyan sosem bántana.

Mindent amit magunk körül látunk az interneten, az át akar verni minket. Minden és mindenki az interneten belőled akar valamit. Jobb esetben egy meztelen képet rólad, rosszabb esetben az egyik vesédet.

Persze léteznek kifinomultabb módszerek. Vannak akik csak az email címed akarják, vannak akik csak a pénzed vagy a személyes adataid. És vannak akik csak a kattintásodat. Ezek vagyunk mi, kedves olvasó.

Valamit mindenképp adnod kell, mert van email címed, használsz Facebookot, rendelkezel okostelefonnal, éjjel nappal online vagy. Valamit muszáj lesz adnod, mert ez egy ilyen ronda világ. Arra kérlek titeket, hogy legyetek kíváncsiak és kattintsatok inkább ezerszer a kamu Brad Pitt hírekre, mint egyszer egy olyan linkre, ami aztán követ minden leírt karaktert, amit bepötyögtök a gépbe. Legyen szó egy szerelmes üzenetről, a bankkártya kódunkról, vagy egy vallomásról, hogy a Fideszre szavaztunk.

{**Nekem nincs takargatnivalóm, nincs mitől félnem**}

A sorozat következő bejegyzésében azzal fogok foglalkozni, hogy számunkra nem fontosnakt űnő információkból milyen következtetéseket tudnak levonni azok, akik információkat halásznak rólunk a világhálón.

Read previous post:
Kiakadtak a Geszti-féle “ízléstelen zsidó gúny” miatt
Nézzétek meg, hogyan csajozik a debreceni parkouros!
Close