Öt hely, ahová közvetlenül juthatsz el Debrecenből – repülővel

Pedig megteheted! Öt részből álló cikksorozatunkban kifejtjük, melyek azok az állomások, ahová közvetlenül juthatsz el városunkból, és miért is érdemes ott leparkolnod pár órára, mint debreceni turista. Kezdetnek itt van Sherlock Holmes és a Monthy Python hazája, a ködös Albion fővárosa: London.

Ha sikeresen landolsz a Luton reptéren, és a poggyászodat is magadhoz vetted, érdemes beszerezni egy esernyőt. Kiábrándító lehet végigsétálni úgy a városon, hogy folyik a nyakadba az esővíz, ami sajnos nem ritka a szigetországban, így máris kellemesebb lesz megszemlélni a Nemzeti Galériát.

Igen, az a bizonyos British Museum, amit mindig emlegetnek a mozifilmekben. Sőt, ha nem vagy beoltva kultúra ellen, jegy ellenében még meg is szemlélheted belülről a kiállítást. Persze ha lazább programra vágysz, még mindig ott van a London Eye, ez a hatalmas szem, amiről aztán nézhetsz, míg a szem ellát.
{image:london}
Ja, hogy uncsi? Sebaj, vidd el a párodat romantikus sétára a Temze partján, sötétedés után kifejezetten léleksimogató tud lenni, ahogy a folyóparton, egymás kezébe kapaszkodva andalogtok. De akár irányba is állhattok a Buckingham palota felé, lefényképezve egy őrségváltást, vagy egy délutáni piknikre is leülhettek a Hyde Parkban. Ha netán a haverod megkérdezi indulás előtt a reggelinél, mi a programod estére, mondd neki nyugodtan: még nem tudom, talán elugrom Londonba.. úgyis itt van egy köpésre.

Read previous post:
Ezért csikorognak az új villamosok
Debrecenre is szórják a mérget?

Close