Így ürül ki az alkohol (18+)

Három, azaz három dolog van, ami segít regenerálódni a sósborszesz ízesítésű coop-os vodka okozta dimenzióugrás után. Ugyanis a tévhitekkel ellentétben a másnaposságot nem a szervezetből kiürülő alkohol okozza, hanem a bódultság állapotában történő térgörbülés.

{**Íme három tényleg működő dolog másnaposság ellen!**}

{***Paprikás Chips***}
{image:coop}
Egy nemzedékekről nemzedékekre szálló régi évszázados bölcselet szerint, a másnaposságot a legjobban coop-os paprikás chipsszel lehet enyhíteni. A sós túl natúr lenne az egyébként tartalomra vágyó gyomrunknak, a sajtosnak amellett, hogy lábszaga van, még túl erős is az íze, ami nagyon megzavarná a törékeny belső harmóniánkat. Így maradt a kellő mértékben háttérbe vonuló, de mégis karakteres paprikás íz.

{***Kábítószer***}
{image:weed}
Természetesen szó sem lehet semmiféle pörgetőről, vagy tablettáról. Ne feledjük, a cél nem a felélénkülés, hanem a földi pokolban töltött idő elviselhetőbbé tétele. Az egyetlen megoldás tehát a marihuánafogyasztás, amelyet érdemes ezúttal inkább bongból, pipából, almából, bármiből szívni, de a cigit inkább kerüljük. Mert ahol isznak, ott cigiznek is és elég egy rosszul eső slukk és lőttek a kellemes kenegetésnek.

{***Maszturbálás***}
{image:maszt}
Félreértés ne essék, nem szexről van szó, szigorúan maszturbálásról. Szex közben azért illik a másikra figyelni, de ha magadnak csinálod, akkor viszont kizárt, hogy rosszul süljön el a dolog. (Érted!) Nehezen veszi rá magát az ember, de a végén mindenképp megkönnyebbül és utána olyan penge éles vagy, mintha nem fektetted volna meg magad előző éjszaka.

borítókép: VICE

Read previous post:
Felavatta az új Békást a debreceni ifjúság
Az okosok is csak találgatnak
Close