Jó reggelt Debrecen! Isten éltesse a Mihályokat!

A Mihály-napról három dolog is eszembe jutott.

Egyrészt ugye Hoffer Misi, a Barárok közt egykori szereplője, talán az első magyar fikciós coming out elkövetője. Hogy mi van vele? Mára fideszes polgármester lett. Az egykor önmagát kereső tinikaraktert alakító Halász Gábor Kiskutas település első embereként dolgozott az utóbbi években. Azonban a {url:http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/[email protected] információi} szerint hamarosan bíróság elé kell állnia, mert nyelvvizsgát vásárolt 300 ezer forintért. :(

Eszembe jutott a Csá Misi! nevű együttes is, akiket még valamikor 10 éve Lovasi egy interjúban úgy emlegetett, mint a következő magyar sztár alterbanda. Hát nem lettek azok, pedig egész jó a zenéjük – a nyilvánvaló Kispál hatások ellenére is.

Harmadszor pedig ne felejtsük, hogy hétvégén Mihály-napi vásár lesz Debrecenben! Meg még lesz egy csomó minden más is, úgyhogy lassan nekifeszülök a heti programajánlótoknak is.

Most hirtelen eszembe jutott még Michael Jackson is, de tőle öt éve folyamatosan, minden áldott nap posztolnak valamit az emberek Facebook-on, úgyhogy ha tovább görgettek, biztos belebukkantok majd egy Billie Jeanbe mondjuk. Illetve ott van még Michael Schumacher is, akit a hónap elején engedtek haza a kórházból, és jelenleg svájci otthonában gyógyul. Neki jobbulást!

Read previous post:
Ilyen egy Gattuso féle sajtótájékoztató
Tegnap hajnalban kigyulladt egy taxi a Hatvan utcában
Close