Tvrtko faszparasztként viselkedett az Egyetemen? Update-elve!

A Debreceni Egyetem főépületében telt házas {url:http://4024.hu/cikk/[email protected]őadást} tartott Vujity Tvrtko, Magyarország egyik legismertebb riportere. Sokan megkönnyezték a horvát származású magyar sztárújságíró történeteit, az előadás pedig vastapssal zárult. Azonban nem mindenkiben maradt meg pozitívan az a szeptember végi délután.

Bardóczi Ákos például erősen zokon vette, hogy Tvrtko, két asszisztensével együtt, még az előadása alatt birtokba vette az Auditorium Maximum nevű termet, mindezt köszönés nélkül.

{quote}Kedves Vujity Tvrtko!

Engedd meg, hogy néhány javaslatot tegyek arra az esetre, ha legközelebb is elmész valahova előadni, ahol közvetlenül előtted valaki a teremben előadást tart. Pláne, ha nem fantáziatuningolt horrorsztorikról beszélnek előtted, hanem digitális kultúráról.

1. akkorra jössz be a wannabe-firkász asszisztenseiddel, amikorra a termet lefoglaltátok
2. megvárod, amíg az előző előadó hallgatósága távozik és aztán jössz be
3. ha már az előadást megzavarva mégis előbb, legalább KÖSZÖNSZ
4. majd megvárod, amíg az előtted lévő előadó elpakolja a felszerelését és azután kezdesz el kicuccuolni

Köszi!{/quote}

{url:http://bardoczi.postr.hu/[email protected]ás}

{***Update! Tvrtko mégsem sztárfasz!***}

Most vettem észre nem sokkal a publikálás után Bardóczi Ákos újabb {url:http://bardoczi.blog.hu/2014/10/01/[email protected]át}, amelyben helyreteszi a Faszparaszt Sztori részleteit. A Tvrtkót kísérő lányok nem az asszisztensei voltak, hanem helyi HÖK-ös munkatársak, így elvileg a goromba óramegzavarás sem az újságíró hibája. Bardóczit egyébként személyesen hívta fel Tvrtko, aki helyreigazítást kért tőle.

Read previous post:
Menny, pokol, angyalok, szerelem, könnyek, élet, Tvrtko
Dolly Rambo és Mr. 4 Oktáv hamarosan a 4024-en
Close