A Nagy Debreceni Önkormányzati Választási Körkép

Nem könnyű a mai Magyarországon eligazodni a belpolitika viszonyai és szereplői közt. Igazi kihívás naprakész szavazó állampolgárnak lenni. Sokszor azt is nehéz megtudni, hogy kikre lehet szavazni, és miért kéne rájuk szavazni. A magát közszolgálatinak nevező médiumok sem könnyítik meg a dolgunkat, pedig elvégre az ő dolguk lenne a megfelelő és alapos tájékoztatás. Az emberek nagy részének ezért sajnos inkább el is megy a kedve ettől az egész szavazósditól. Így viszont félő, hogy a fontos pozíciókat olyan emberek szerzik így meg, akik tulajdonképpen nem is képviselik igazán a lakosság érdekeit.

{**Ekkor jövünk mi!**}

Mivel mi tényleg szívünkön viseljük az állampolgárok megfelelő tájékoztatását, és bevalljuk, kicsit hiszünk is a demokráciában, úgy döntöttünk, hogy összeszedjük olvasóinknak a legfontosabb információkat a debreceni önkormányzati választással kapcsolatban, és megmutatjuk, hogy:
– hol kik indulnak,
– és mit akarnak.

Így Önök is magabiztosan, tájékozottan fognak besétálni vasárnap a szavazófülkébe, és megfontoltan tudnak majd választani a felhozatalból.

{info}
{**5 dolog, amit tudni kell!**}

Mielőtt nekiesik turkálni a jelöltek programjai és családi fotói közt, nem árt tisztában lenni néhány dologgal a választás menetével kapcsolatban. Íme egy rövid gyorstalpaló a fontosabb állampolgári ismeretekről:

1. A városházi képviselőket és polgármestereket most már a korábbi négy év helyett {*ÖT ÉVRE*} választjuk.

2. A jelölteknek nem kell az adott településen lakóhellyel rendelkezniük: olyan is képviselhet minket, aki nem is a mi környékünkön lakik.

3. A 10 ezernél több lakosú településeken, így például Debrecenben is úgynevezett “kompenzációs listát” állíthatnak a pártok. Ha Debrecenben legalább 12 kerületben jelöltet tud állítani a párt, akkor lehet ilyen listája. Ez azért fontos, mert ha városszerte sokan szavaznak egy adott párt jelöltjére, de kerületenként nem elegen, hogy nyerjen is valahol valamelyik jelölt, {*a szavazatok akkor sem vesznek el*}. Összesülnek, és átalakulnak a kompenzációs listára leadott szavazatként. Így kárpótolják a szavazókat, hogy mindenki érvényesíthesse érdekeit, és arányos képviselethez jusson a városházán. Jó dolog!

4. Debrecenben a képviselő testület így fog kinézni:
{*24 egyéni választókerületi
+ 10 kompenzációs listás képviselő
+ a polgármester
= összesen 35 fő.*}

5. A szavazat akkor is érvényes, ha nem tesszük bele a borítékba.

{/info}

Most pedig megmutatjuk, hogy kik szeretnének polgármesterek lenni, ha nagyok lesznek. Utánanéztünk, hogy ki mit tenne a városért, ha nyerne; mindenkinél kiemeltünk a három legjellemzőbb, legfontosabb célkitűzést, ami alapján különbséget lehet köztük tenni.

{ribbon:[email protected]ármesteri székért indul:}
{image:!vargaimre-01.png}
{*Varga Imre és a Munkáspárt céljai Debrecennel:*}

► 1. Munkahelyteremtő beruházások támogatása debreceni kis- és középvállalkozók bevonásával

► 2. Járdaépítés, csatornázás, közvilágítás fejlesztése, útburkolatok rendbetétele, stb.

► 3. Kertségek fejlesztése

{*Teljes program {url:http://munkasparthbm.gportal.hu/gindex.php?pg=36492853&[email protected]}.*}

További információk a helyi Munkáspárttal kapcsolatban: {url:http://munkasparthbm.gportal.hu/@Hajdú-Bihar megyei honlap} / {url:https://www.facebook.com/[email protected]}

{image:kosamarta-01.png}
{*Kósa Márta és a Civil Fórum céljai Debrecennel:*}

► 1. Csökkenteni a parkolási díjakat ({url:http://www.dehir.hu/debrecen/kosa-marta-debrecen-elso-noi-polgarmesterjeoltje/2014/08/14/@cikk}).

► 2. Kutyafuttatók létrehozása.

► 3. Még több nőt a városházára. ({url:http://www.civishir.hu/hajdu-bihari-hirek/holgyekkel-szinesedhet-a-debreceni-kozelet/0605150330/2014/10/02/@cikk}).

{*Teljes program {url:http://civilforumdebrecen.hu/@itt} (“Küldetés” menüpont alatt)!*}

További információk a Kósa Mártával kapcsolatban: {url:https://www.facebook.com/[email protected]}
További információk a Civil Fórummal kapcsolatban: {url:https://www.facebook.com/pages/Civil-F%C3%B3rum-Debrecen-Egyes%C3%BClet/[email protected]} / Cikkek: {url:http://www.haon.hu/tag/[email protected]}

{image:!dobrossy-01.png}
{*Dobrossy István és a DISZ céljai Debrecennel:*}

► 1. Évek óta üresen álló ingatlanokat vállalkozóknak átadni felújításért és munkahelyteremtésért cserébe ({url:http://www.dehir.hu/debrecen/dobrossy-istvan-a-nem-szavazokat-szolitana-meg/2014/06/19/@cikk}).

► 2. Kertségek fejlesztése ({url:http://www.dehir.hu/debrecen/a-disz-is-tobb-forrast-szanna-a-debreceni-kertsegekre/2014/10/07/@cikk}).

► 3. Kamerák a Sámsoni útra és a menekülttábor környékére ({url:http://www.diszpolgar.hu/[email protected]ás})

{*Teljes program {url:https://www.facebook.com/notes/dr-dobrossy-istv%C3%A1n-disz-polg%C3%A1rmesterjel%C3%B6lt/a-disz-programja-az-%C3%B6nkorm%C3%A1nyzati-v%C3%A1laszt%C3%A1sokra/[email protected]}!*}

Ha kíváncsiak Dévai László kolléga remek cikkére Dobrossy Istvánról, kattintsanak {url:http://4024.hu/cikk/310-mi-lesz-velunk-lali-utan—dobrossy-istvan-a-disz-jeloltje/@ide}!

További információk Dobrossy Istvánnal kapcsolatban: {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / {url:http://varosatyak.hu/hun/s_!kepviselok/i_debrecen_1577/i_dr_dobrossy_istvan_jeno_103528/t_Dr.%20Dobrossy%20Istv%C3%A1n%20Jen%C5%91/[email protected]árosatyák.hu}
További információk a DISZ-szel kapcsolatban: {url:https://www.facebook.com/profile.php?id=100007332975022&[email protected]} / {url:http://www.diszpolgar.hu/@Honlap} / Cikkek: {url:http://www.dehir.hu/tag/disz/@dehir}

{image:koszeghycsanad-01.png}
{*Kőszeghy Csanád Ábel és a Jobbik céljai Debrecennel:*}

► 1. Közbiztonság javítása ({url:http://www.dehir.hu/videogaleria/tobb-rendort-szeretne-debrecenben-a-jobbik/@cikk}).

► 2. Kertségek fejlesztése ({url:http://www.dehir.hu/debrecen/a-jobbik-kiemelt-figyelmet-forditana-a-kertsegi-teruletekre/2014/08/26/@cikk}).

► 3. Az elmúlt évek óriásberuházásainak felülvizsgálása.

{*Teljes program (2010-es) {url:http://szebbjovo.hu/sites/default/files/Debrecen%20Program%[email protected]}!*}

Ha kíváncsiak Dévai László kolléga remek cikkére Kőszeghy Csanádról, kattintsanak {url:http://4024.hu/cikk/334-mi-lesz-velunk-lali-utan—koszeghy-csanad-a-jobbik-jeloltje/@ide}!

További információk Kőszeghy Csanád Ábelről: {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / {url:http://varosatyak.hu/hun/s_!kepviselok/i_debrecen_1577/i_koszeghy_csanad_abel_97437/t_K%C5%91szeghy%20Csan%C3%A1d%20%C3%81bel/[email protected]árosatyák.hu} / {url:http://szebbjovo.hu/[email protected]úra} / Cikkek: {url:http://www.dehir.hu/tag/koszeghy-csanad-abel/@dehir} / + Ő indul a 4. választókerületben is.
További információk a Jobbik Hajdú-Bihar megyei szervezetével kapcsolatban: {url:{url:https://www.facebook.com/[email protected]} / Cikkek: {url:http://www.dehir.hu/tag/jobbik/@dehir}

{image:vargazoltimre-01.png}
{*Varga Zoltán és a DK céljai Debrecennel:*}

► 1. Átláthatóság, korrupciómentesség

► 2. Olcsóbb tömegközlekedés, járatonkénti bérletek

► 3. Legyünk zöld nagyváros, a virágok fővárosa; kevesebb kipufogógáz a teljes elkerülő körgyűrű megépítésével.

{*Teljes program {url:http://www.vagy.hu/tartalom/cikk/[email protected]}!*}

További információk Varga Zoltánnal kapcsolatban: {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / {url:http://varosatyak.hu/hun/s_!kepviselok/i_debrecen_1577/i_varga_zoltan_imre_97440/t_Varga%20Zolt%C3%A1n%20Imre/[email protected]árosatyák.hu} / Cikkek: {url:http://www.dehir.hu/tag/varga-zoltan/@dehir} + Ő indul a 12. választókerületben is.
További információk a DK-ról: {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / Cikkek: {url:http://www.dehir.hu/tag/demokratikus-koalicio/@dehir}

{image:madarasi-01.png}
{*Madarasi István és az MSZP céljai Debrecennel:*}

► 1. Kertségek fejlesztése ({url:http://www.dehir.hu/videogaleria/tobb-penzt-szanna-a-kertsegekre-az-mszp/@cikk})

► 2. Vámospércsi út, Sámsoni út négysávosítása, Józsát elkerülő megépítése ({url:http://mszp.hu/hirek/[email protected]})

► 3. Fancsika, Vekeri, Erdőspuszták rekonstrukciója ({url:http://www.dehir.hu/debrecen/jozsai-elkerulot-es-megujitott-vekeri-tavat-szeretne-az-mszp/2014/09/30/@cikk})

{*Teljes program {url:http://www.vagy.hu/tartalom/cikk/[email protected]}!*}

További információk róla:

{image:Untitled-3-01.png}
{*Papp László és a Fidesz-KDNP céljai:*}

► 1. Város gazdaságának fejlesztése, munkahelyteremtő beruházások ösztönzése, segítése ({url:http://www.dehir.hu/debrecen/papp-laszlot-javasolja-polgarmesterjeloltnek-a-debreceni-fidesz/2014/06/12/@cikk}).

► 2. Fejlesztések: a strandfürdő vizesélményparkká fejlesztése, a Latinovits Színház befejezését, valamint a kispiac és az 1-es villamospálya felújítása ({url:http://www.dehir.hu/debrecen/elmenypark-lehet-a-strandbol-felujitanak-az-1-es-villamos-palyajat/2014/09/24/@cikk}) + új idősek otthona ({url:http://www.dehir.hu/debrecen/ujabb-csaladias-idosek-otthonat-tervez-epiteni-a-varos/2014/10/02/@cikk}).

► 3. Vállalkozásfejlesztés ({url:http://www.dehir.hu/debrecen/csaknem-400-milliard-forint-jut-debrecenben-gazdasagfejlesztesre/2014/09/17/@cikk})

{*Teljes program {url:http://www.vagy.hu/tartalom/cikk/[email protected]}!*}

Ha kíváncsiak Dévai László kolléga remek cikkére Papp Lászlóról, kattintsanak {url:http://4024.hu/cikk/375-mi-lesz-velunk-lali-utan—papp-laszlo-az-uj-kiskakas/@ide}!

További információk Papp Lászlóról: {url:http://varosatyak.hu/hun/s_!kepviselok/i_debrecen_1577/i_dr_papp_laszlo_14722/t_Dr.%20Papp%20L%C3%A1szl%C3%B3/[email protected]árosatyák.hu} / Cikkek: {url:http://www.dehir.hu/tag/papp-laszlo/@dehir}

További információk a debreceni Fideszről: {url:https://www.facebook.com/pages/Fidesz-Debrecen/[email protected]} / Cikkek: {url:http://www.dehir.hu/tag/fidesz/@dehir}

{ribbon:[email protected]!}
Lehet kicsit indiszkrétek leszünk, de megkérdeznénk, hogy kire fog szavazni. Ne aggódjon, szavazata általános, egyenlő, közvetlen és titkos itt is, csak éppen nincs akkora jelentősége, mint amekkora vasárnap lesz. Ez pusztán csak közvélemény-kutatás. Újságírói kíváncsiskodás.


{ribbon:[email protected]árosházi képviselők:}
{**Most pedig nézzük meg, hogy a választókerületéből, ahol lakik, kiket lehet beküldeni városházi képviselőnek!**}

{*1. Először tudja meg, hogy melyik választókerülethez tartozik!*} Ezzel a nagyon okos kis {url:http://www.valasztas.hu/hu/onkval2014/977/[email protected]álmánnyal} ki tudja deríteni, hogy
– a lakcím, ahová be van jelentve, {*hanyas számú kerülethez tartozik*},
– illetve, hogy vasárnap {*hova kell majd elsétálnia szavazni*} (“Cím”).

2. Keresse ki választókerülete számát itt alul! Ha rákattint, ne ijedjen meg, a cikk oda fog ugrani arra részre, ahol a kerületéből induló jelölteket mutatjuk be. A nevük után linkeket talál, amikre ha rákattint, információkat talál az illetőről Facebook-on, hírek közt, vagy valahol az interneten. Igyekeztünk mindenkiről gyűjteni linkeket, de sajnos akadnak olyan indulók, akik kicsit szégyellősek politikai programjuk terén, ezért nincs róluk semmi a neten.

{** **}

Vagy inkább visszamenne a polgármesterjelöltekhez? Kattintson ide.

{**1. számú választókerület:**}

Itt ezekre a jelöltekre lehet szavazni:

► {*Simonné Hernyák Mária*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / {url:http://www.diszpolgar.hu/[email protected]ú} / {url:https://www.youtube.com/[email protected]ó} / {url:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1498498007071284&set=a.1473719359549149.1073741828.100007332975022&type=1&[email protected]úra}
► {*Dr. Báthori-Tóth Imre*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – Róla nem találtunk semmilyen információt :(
► {*Becsky István Gábor*} ({url:https://www.facebook.com/pages/Fidesz-Debrecen/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / {url:http://varosatyak.hu/hun/s_!kepviselok/i_debrecen_1577/i_becsky_tibor_jozsef_57418/t_Becsky%20Tibor%20J%C3%B3zsef/[email protected]árosatyák.hu} / Cikkek: {url:http://www.haon.hu/tag/[email protected]}, {url:http://www.dehir.hu/tag/becsky-istvan/@dehir}, {url:http://www.vagy.hu/tartalom/cikk/[email protected]}
► {*Szabóné Puskás Ilona Erika*} ({url:https://www.facebook.com/pages/Civil-F%C3%B3rum-Debrecen-Egyes%C3%BClet/[email protected] Fórum}) – {url:https://www.facebook.com/112459858810970/photos/pb.112459858810970.-2207520000.1412711333./786057328117883/?type=3&[email protected]} / Cikkek: {url:http://www.vagy.hu/tartalom/cikk/[email protected]}, {url:http://www.dehir.hu/debrecen/a-civil-forum-kivinne-a-varosbol-a-menekulttabort/2014/09/16/@dehir}
► {*Grenczer Attila Csaba*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / {url:http://szebbjovo.hu/[email protected]úra}
► {*Kiss Béla*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]ÜTT}) – {url:https://www.facebook.com/egyutt2014debrecen/posts/[email protected]úra}
► {*Papp Miklós*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]}

Ha vissza akar térni oda, ahol az előbb volt, nyomja meg ezt a gombot: {****}

{**2. számú választókerület:**}

Itt ezekre a jelöltekre lehet szavazni:

► {*Rutz Tamás*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]ÜTT}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / {url:https://www.facebook.com/SzegediDoki/photos/a.647068111990479.1073741828.644435622253728/831955530168402/?type=1&[email protected]úra}
► {*Nagy Zoltán*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / {url:http://szebbjovo.hu/[email protected]úra}
► {*Sándor József István*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – Róla nem találtunk semmilyen információt :(
► {*Dévai László*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]}
► {*Gugg Erika*} ({url:https://www.facebook.com/pages/Civil-F%C3%B3rum-Debrecen-Egyes%C3%BClet/[email protected] Fórum}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / Cikk: {url:http://www.vagy.hu/tartalom/cikk/[email protected]}
► {*Bugya Roland Sándor*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:http://www.diszpolgar.hu/[email protected]ú}
► {*Farkas Ádám*} ({url:https://www.facebook.com/pages/LMP-Hajd%C3%BA-Bihar/[email protected]}) – {url:http://lehetmas.hu/debreceni-jeloltjeink/@Bemutatkozás az LMP oldalán}
► {*Papp Viktor*} ({url:https://www.facebook.com/pages/Fidesz-Debrecen/564667923660180[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / {url:http://varosatyak.hu/hun/s_!kepviselok/i_debrecen_1577/i_papp_viktor_57425/t_Papp%20Viktor/[email protected]ók}

Ha vissza akar térni oda, ahol az előbb volt, nyomja meg ezt a gombot: {****}

{**3. számú választókerület:**}

Itt ezekre a jelöltekre lehet szavazni:

► {*Zay Zsolt Tibor*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:http://szebbjovo.hu/[email protected]úra}
► {*Orosz Gyula Lászlóné*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – Róla nem találtunk semmilyen információt :(
► {*Varga Lilla Klaudia*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – Róla nem találtunk semmilyen információt :(
► {*Tóth János*} ({url:https://www.facebook.com/pages/LMP-Hajd%C3%BA-Bihar/[email protected]}) – {url:http://lehetmas.hu/debreceni-jeloltjeink/@Bemutatkozás az LMP oldalán}
► {*Szabó József*} ({url:https://www.facebook.com/pages/Civil-F%C3%B3rum-Debrecen-Egyes%C3%BClet/[email protected] Fórum}) – Róla nem találtunk semmilyen információt :(
► {*Jóczik Bálint*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]ÜTT}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / {url:https://www.facebook.com/SzegediDoki/photos/a.647068111990479.1073741828.644435622253728/831957306834891/?type=1&[email protected]úra}
► {*Toók László Zoltán*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / {url:http://www.diszpolgar.hu/[email protected]ú}
► {*Jámbor Ferenc*} ({url:https://www.facebook.com/pages/Fidesz-Debrecen/[email protected]}) – {url:http://varosatyak.hu/hun/s_!kepviselok/i_debrecen_1577/i_jambor_ferenc_97435/t_J%C3%A1mbor%20Ferenc/[email protected]árosatyák.hu} / {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / Cikkek: {url:http://www.dehir.hu/tag/jambor-ferenc/@dehir} / {url:http://www.vagy.hu/tartalom/cimke/J%C3%A1mbor%[email protected]}

Ha vissza akar térni oda, ahol az előbb volt, nyomja meg ezt a gombot: {****}

{**4. számú választókerület:**}

Itt ezekre a jelöltekre lehet szavazni:

► {*Barna Ádám*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]ÜTT}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / {url:https://www.facebook.com/SzegediDoki/photos/a.647068111990479.1073741828.644435622253728/831957626834859/?type=1&[email protected]úra} / Cikk: {url:http://nol.hu/belfold/[email protected]}
► {*Bökönyi László*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / {url:http://www.diszpolgar.hu/[email protected]ú}
► {*Könnyű Miklós*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – Róla nem találtunk semmilyen információt :(
► {*Tölcsér Attila*} ({url:https://www.facebook.com/pages/Civil-F%C3%B3rum-Debrecen-Egyes%C3%BClet/[email protected] Fórum}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / Cikk: {url:http://www.dehir.hu/debrecen/civil-forum-a-varos-vakfoltja-a-fenyesudvar/2014/09/23/@dehir}
► {*Báthory Attila Gyula*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]}
► {*Kőszeghy Csanád Ábel*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / {url:http://varosatyak.hu/hun/s_!kepviselok/i_debrecen_1577/i_koszeghy_csanad_abel_97437/t_K%C5%91szeghy%20Csan%C3%A1d%20%C3%81bel/[email protected]árosatyák.hu} / {url:http://szebbjovo.hu/[email protected]úra} / + indul polgármesterjelöltként is!
► {*Dr. Nagy Sándor*} ({url:https://www.facebook.com/pages/Fidesz-Debrecen/[email protected]}) – {url:http://varosatyak.hu/hun/s_!kepviselok/i_debrecen_1577/i_nagy_sandor_14718/t_Nagy%20S%C3%A1ndor/[email protected]árosatyák.hu} / {url:http://portal.debrecen.hu/varoshaza/onkormanyzat/kepviselok/[email protected]}
► {*Budai László*} ({url:https://www.facebook.com/pages/LMP-Hajd%C3%BA-Bihar/[email protected]}) – {url:http://lehetmas.hu/debreceni-jeloltjeink/@Bemutatkozás az LMP oldalán}

Ha vissza akar térni oda, ahol az előbb volt, nyomja meg ezt a gombot: {****}

{**5. számú választókerület:**}

Itt ezekre a jelöltekre lehet szavazni:

► {*Aranyiné Posgay Judit Emília*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – Róla nem találtunk semmilyen információt :(
► {*Dr. Pankotai László*} ({url:https://www.facebook.com/pages/Fidesz-Debrecen/[email protected]}) – {url:http://varosatyak.hu/hun/s_!kepviselok/i_debrecen_1577/i_dr_pankotai_laszlo_14720/t_Dr.%20Pankotai%20L%C3%A1szl%C3%B3/[email protected]árosatyák.hu} / {url:http://portal.debrecen.hu/varoshaza/onkormanyzat/kepviselok/[email protected]}
► {*Somogyi Ferenc*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / {url:http://www.diszpolgar.hu/[email protected]ú} / Cikk: {url:http://www.dehir.hu/debrecen/nagy-valtozasokat-szeretne-a-faraktar-utca-kornyeken-a-disz-jeloltje/2014/10/01/@dehir}
► {*Herpergel Róbert*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / {url:http://szebbjovo.hu/[email protected]úra} / Cikk: {url:http://www.dehir.hu/tag/herpergel-robert/@dehir}
► {*Horváth Erika*} ({url:https://www.facebook.com/pages/LMP-Hajd%C3%BA-Bihar/[email protected]}) – {url:http://lehetmas.hu/debreceni-jeloltjeink/@Bemutatkozás az LMP oldalán}
► {*Czibere Albert*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – Róla nem találtunk semmilyen információt :(
► {*Dr. Porcsalmyné Szegedi Éva*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]ÜTT}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / {url:https://www.facebook.com/SzegediDoki/photos/a.647068111990479.1073741828.644435622253728/831957933501495/[email protected]úra}
► {*Dr. Gondola Zsolt Zoárd*} ({url:https://www.facebook.com/pages/Civil-F%C3%B3rum-Debrecen-Egyes%C3%BClet/[email protected] Fórum}) / {url:http://varosatyak.hu/hun/s_!kepviselok/i_debrecen_1577/i_dr_gondola_zsolt_zoard_14731/t_Dr.%20Gondola%20Zsolt%20Zo%C3%A1rd/[email protected]árosatyák.hu} / {url:http://portal.debrecen.hu/varoshaza/onkormanyzat/kepviselok/[email protected]} / Cikkek: {url:http://www.dehir.hu/tag/gondola-zsolt-zoard/@dehir (1)}, {url:http://www.dehir.hu/tag/gondola-zsolt/@dehir (2)},{url:http://www.vagy.hu/tartalom/cimke/Gondola%20Zsolt%20Zo%C3%[email protected]}, {url:http://www.haon.hu/tag/[email protected]}

Ha vissza akar térni oda, ahol az előbb volt, nyomja meg ezt a gombot: {****}

{**6. számú választókerület:**}

Itt ezekre a jelöltekre lehet szavazni:

► {*Danku Attila*} ({url:https://www.facebook.com/pages/Fidesz-Debrecen/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / Cikkek: {url:http://www.dehir.hu/tag/danku-attila/@dehir.hu}, {url:http://www.vagy.hu/tartalom/cimke/Danku%[email protected]}
► {*Béres Balázs Péter*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – Róla nem találtunk semmilyen információt :(
► {*Szabó Sándor*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:http://www.diszpolgar.hu/[email protected]ú} / {url:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1498495617071523&set=a.1473719359549149.1073741828.100007332975022&type=1&[email protected]úra}
► {*Debreceni Sándor*} ({url:https://www.facebook.com/pages/Civil-F%C3%B3rum-Debrecen-Egyes%C3%BClet/[email protected] Fórum}) – Róla nem találtunk semmilyen információt :(
► {*Elekné Szabó Katalin*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – Róla nem találtunk semmilyen információt :(
► {*Kammerer Gábor*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]ÜTT}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / {url:https://www.facebook.com/SzegediDoki/photos/a.647068111990479.1073741828.644435622253728/831958686834753/?type=1&[email protected]úra}
► {*Sándor Lajos*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / {url:http://szebbjovo.hu/[email protected]úra}

Ha vissza akar térni oda, ahol az előbb volt, nyomja meg ezt a gombot: {****}

{**7. számú választókerület:**}

Itt ezekre a jelöltekre lehet szavazni:

► {*Kovács Józsefné*} (Független jelölt) – Róla nem találtunk semmilyen információt :(
► {*Kiss László*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – Róla nem találtunk semmilyen információt :(
► {*Szathmári Károly*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:http://varosatyak.hu/hun/s_!kepviselok/i_debrecen_1577/i_szathmari_karoly_14746/t_Szathm%C3%A1ri%20K%C3%A1roly/[email protected]árosatyák.hu} / {url:http://mszp.hu/parttag/[email protected]} / {url:http://portal.debrecen.hu/varoshaza/onkormanyzat/kepviselok/[email protected]} / Cikkek: {url:http://www.dehir.hu/tag/szathmari-karoly/@dehir}, {url:http://www.vagy.hu/tartalom/cimke/Szathm%C3%A1ri+K%C3%[email protected]}
► {*Lakatos János*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / {url:http://szebbjovo.hu/[email protected]úra} / Cikk: {url:http://www.dehir.hu/debrecen/biztonsagosabb-varost-akar-a-jobbik/2010/09/22/@dehir}
► {*Faragóné Csutak Tünde Éva*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]ÜTT}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / {url:https://www.facebook.com/SzegediDoki/photos/a.647068111990479.1073741828.644435622253728/831959216834700/?type=1&[email protected]úra}
► {*Papp György*} ({url:https://www.facebook.com/pages/Civil-F%C3%B3rum-Debrecen-Egyes%C3%BClet/[email protected] Fórum}) – Cikk: {url:http://www.vagy.hu/tartalom/cikk/[email protected]}
► {*Nagy Richárd*} ({url:https://www.facebook.com/pages/LMP-Hajd%C3%BA-Bihar/[email protected]}) – {url:http://lehetmas.hu/debreceni-jeloltjeink/@Bemutatkozás az LMP oldalán}
► {*Kovács István*} ({url:https://www.facebook.com/pages/Fidesz-Debrecen/[email protected]}) – {url:http://varosatyak.hu/hun/s_!kepviselok/i_debrecen_1577/i_kovacs_istvan_97452/t_Kov%C3%A1cs%20Istv%C3%A1n/[email protected]árosatyák.hu} / {url:http://portal.debrecen.hu/varoshaza/onkormanyzat/kepviselok/[email protected]}
► {*Dobány László*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]ÁSPÁRT}) – {url:http://munkasparthbm.gportal.hu/gindex.php?pg=36197423&[email protected]ók}

Ha vissza akar térni oda, ahol az előbb volt, nyomja meg ezt a gombot: {****}

{**8. számú választókerület:**}

Itt ezekre a jelöltekre lehet szavazni:

► {*Görög Jenőné*} ({url:https://www.facebook.com/pages/LMP-Hajd%C3%BA-Bihar/[email protected]}) – {url:http://lehetmas.hu/debreceni-jeloltjeink/@Bemutatkozás az LMP oldalán}
► {*Jónásné Dáné Julianna*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / {url:http://www.diszpolgar.hu/[email protected]ú} / Cikk: {url:http://www.dehir.hu/debrecen/a-disz-is-tobb-forrast-szanna-a-debreceni-kertsegekre/2014/10/07/@dehir}
► {*Tudlik Zoltán*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]ÜTT}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]}
► {*Kiss Csaba*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / {url:http://szebbjovo.hu/[email protected]úra}
► {*Kovács Zénó*} ({url:https://www.facebook.com/pages/Civil-F%C3%B3rum-Debrecen-Egyes%C3%BClet/[email protected] Fórum}) – Róla nem találtunk semmilyen információt :(
► {*Dr. Rónai György*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / {url:http://mszp.hu/parttag/[email protected]} / Cikkek: {url:http://www.dehir.hu/tag/ronai-gyorgy/@dehir}, {url:http://www.haon.hu/tag/[email protected]}, {url:http://www.vagy.hu/tartalom/cikkkereses/R%C3%B3nai%20Gy%C3%[email protected]}
► {*Czellér László*} ({url:https://www.facebook.com/pages/Fidesz-Debrecen/[email protected]}) – {url:http://varosatyak.hu/hun/s_!kepviselok/i_debrecen_1577/i_czeller_laszlo_14706/t_Czell%C3%A9r%20L%C3%A1szl%C3%B3/[email protected]árosatyák.hu} / {url:http://portal.debrecen.hu/varoshaza/onkormanyzat/kepviselok/[email protected]} / Cikkek: {url:http://www.dehir.hu/tag/czeller-laszlo/@dehir}, {url:http://www.vagy.hu/tartalom/cimke/Czell%C3%A9r%20L%C3%A1szl%C3%[email protected]}
► {*Belgyár László*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]}

Ha vissza akar térni oda, ahol az előbb volt, nyomja meg ezt a gombot: {****}

{**9. számú választókerület:**}

Itt ezekre a jelöltekre lehet szavazni:

► {*Komolay Szabolcs*} ({url:https://www.facebook.com/pages/Fidesz-Debrecen/[email protected]}) – {url:http://varosatyak.hu/hun/s_!kepviselok/i_debrecen_1577/i_komolay_szabolcs_103534/t_Komolay%20Szabolcs/[email protected]árosatyák.hu} / Cikkek: {url:http://www.dehir.hu/tag/komolay-szabolcs/@dehir}
► {*Timkó Zoltán Béla*} ({url:https://www.facebook.com/pages/Civil-F%C3%B3rum-Debrecen-Egyes%C3%BClet/[email protected] Fórum}) – Róla sajnos nem találtunk semmilyen információt :(
► {*Karsai Sándor*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:http://www.diszpolgar.hu/[email protected]ú} / Cikk: {url:http://www.dehir.hu/debrecen/a-disz-is-tobb-forrast-szanna-a-debreceni-kertsegekre/2014/10/07/@dehir}
► {*Bozó Kornél Bencéné*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – Róla sajnos nem találtunk semmilyen információt :(
► {*Balogh János József*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:http://szebbjovo.hu/[email protected]úra}
► {*Sztancs Gábor*} (Független jelölt) – {url:http://www.dehir.hu/tag/sztancs-gabor/@Facebook}
► {*Varga Mária*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – Róla sajnos nem találtunk semmilyen információt :(
► {*Káposznyák István*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]ÜTT}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / {url:https://www.facebook.com/SzegediDoki/photos/a.647068111990479.1073741828.644435622253728/831960540167901/?type=1&[email protected]úra}
► {*Görög Jenő*} ({url:https://www.facebook.com/pages/LMP-Hajd%C3%BA-Bihar/[email protected]}) – {url:http://lehetmas.hu/debreceni-jeloltjeink/@Bemutatkozás az LMP oldalán}

Ha vissza akar térni oda, ahol az előbb volt, nyomja meg ezt a gombot: {****}

{**10. számú választókerület:**}

Itt ezekre a jelöltekre lehet szavazni:

► {*Ágoston Tibor*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / {url:http://varosatyak.hu/hun/s_!kepviselok/i_debrecen_1577/i_agoston_tibor_70732/t_%C3%81goston%20Tibor/[email protected]árosatyák.hu} / {url:http://szebbjovo.hu/[email protected]ás} / {url:http://szebbjovo.hu/[email protected]úra} / Cikkek: {url:http://www.dehir.hu/tag/agoston-tibor/@dehir}, {url:http://www.vagy.hu/tartalom/cimke/%C3%[email protected]}
► {*Dombi Beáta Urszula*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – Róla nem találtunk semmilyen információt :(
► {*Barna Attila*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:http://www.diszpolgar.hu/[email protected]ú} / {url:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1498497250404693&set=a.1473719359549149.1073741828.100007332975022&type=1&[email protected]úra}
► {*Janitor János*} ({url:https://www.facebook.com/pages/Civil-F%C3%B3rum-Debrecen-Egyes%C3%BClet/[email protected] Fórum}) – Cikk: {url:http://www.haon.hu/civil-forum-utak-a-kozeppontban/[email protected]}
► {*Szabó Gyula*} ({url:https://www.facebook.com/pages/Fidesz-Debrecen/[email protected]}) – {url:http://varosatyak.hu/hun/s_!kepviselok/i_debrecen_1577/i_szabo_gyula_14724/t_Szab%C3%B3%20Gyula/[email protected]árosatyák.hu} / Cikk: {url:http://www.vagy.hu/tartalom/cikk/[email protected]}, {url:http://www.dehir.hu/tag/szabo-gyula/@dehir}
► {*Hegedűs Imre*} ({url:https://www.facebook.com/pages/LMP-Hajd%C3%BA-Bihar/[email protected]}) – {url:http://lehetmas.hu/debreceni-jeloltjeink/@Bemutatkozás az LMP oldalán}
► {*Erős Bence Zsolt*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]ÜTT}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / {url:https://www.facebook.com/SzegediDoki/photos/a.647068111990479.1073741828.644435622253728/831961856834436/?type=1&[email protected]úra}
► {*Fényi Gábor*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – Róla sajnos nem találtunk semmilyen információt :(

Ha vissza akar térni oda, ahol az előbb volt, nyomja meg ezt a gombot: {****}

{**11. számú választókerület:**}

Itt ezekre a jelöltekre lehet szavazni:

► {*Suták Miklós*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / Cikkek: {url:http://www.dehir.hu/tag/sutak-miklos/@dehir}
► {*Csikai József*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / {url:http://szebbjovo.hu/11-valasztokerule[email protected]úra} / Cikkek: {url:http://www.dehir.hu/tag/csikai-jozsef/@dehir}
► {*Pozsár Lajos*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:http://www.diszpolgar.hu/[email protected]ú}
► {*Koppányi Éva*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – Róla sajnos nem találtunk semmilyen információt :(
► {*Novák János*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]ÜTT}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / {url:https://www.facebook.com/SzegediDoki/photos/a.647068111990479.1073741828.644435622253728/831962306834391/?type=1&[email protected]úra}
► {*Orosz Ibolya Aurélia*} ({url:https://www.facebook.com/pages/Fidesz-Debrecen/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/profile.php?id=100007315665625&[email protected]} / Cikk: {url:http://www.vagy.hu/tartalom/cikk/[email protected]}
► {*Kovács Balázs*} ({url:https://www.facebook.com/pages/Civil-F%C3%B3rum-Debrecen-Egyes%C3%BClet/[email protected] Fórum}) – Róla sajnos nem találtunk semmilyen információt :(

Ha vissza akar térni oda, ahol az előbb volt, nyomja meg ezt a gombot: {****}

{**12. számú választókerület:**}

Itt ezekre a jelöltekre lehet szavazni:

► {*Csaholczi Attila*} ({url:https://www.facebook.com/pages/Fidesz-Debrecen/[email protected]}) – {url:http://varosatyak.hu/hun/s_!kepviselok/i_debrecen_1577/i_csaholczi_attila_14708/t_Csaholczi%20Attila/[email protected]árosatyák.hu} / Cikkek: {url:http://www.vagy.hu/tartalom/cimke/[email protected]}
► {*Pákh Éva Emília*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / {url:http://szebbjovo.hu/[email protected]úra}
► {*Magyarné Marincsák Ibolya*} ({url:https://www.facebook.com/pages/Civil-F%C3%B3rum-Debrecen-Egyes%C3%BClet/[email protected] Fórum}) – Cikk: {url:http://www.dehir.hu/debrecen/a-civil-forum-kihasznalatlannak-tartja-a-tocoskert-zold-teruleteit/2014/09/30/@dehir (1)}, {url:http://www.dehir.hu/debrecen/villamost-szeretne-debrecentol-jozsaig-a-civil-forum/2014/10/02/@dehir (2)}
► {*Varga Zoltán Imre*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / Cikkek: {url:http://www.dehir.hu/tag/demokratikus-koalicio/@dehir} / + polgármesterjelöltként is indul
► {*Dávidné Németi Imola Erika*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – Róla nem találtunk semmilyen információt :(
► {*Nagy Lajos*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:http://www.diszpolgar.hu/[email protected]ú}
► {*Szilvási Ottó*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]ÜTT}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / {url:https://www.facebook.com/SzegediDoki/photos/a.647068111990479.1073741828.644435622253728/831962853501003/?type=1&[email protected]úra} / Cikkek: {url:http://www.vagy.hu/tartalom/cimke/Szilv%C3%A1si%20Ott%C3%[email protected]}
► {*Lövei Sándor*} ({url:https://www.facebook.com/pages/LMP-Hajd%C3%BA-Bihar/[email protected]}) – {url:http://lehetmas.hu/debreceni-jeloltjeink/@Bemutatkozás az LMP oldalán}

Ha vissza akar térni oda, ahol az előbb volt, nyomja meg ezt a gombot: {****}

{**13. számú választókerület:**}

Itt ezekre a jelöltekre lehet szavazni:

► {*Székely Erzsébet Ildikó*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:http://www.diszpolgar.hu/[email protected]ú} / {url:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1498496333738118&set=a.1473719359549149.1073741828.100007332975022&type=3&[email protected]úra}
► {*Kovács Gábor*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]ÜTT}) – {url:https://www.facebook.com/SzegediDoki/photos/pb.644435622253728.-2207520000.1412928543./831963823500906/?type=1&[email protected]}
► {*Nagy István Ferenc*} ({url:https://www.facebook.com/pages/Civil-F%C3%B3rum-Debrecen-Egyes%C3%BClet/[email protected] Fórum}) – Róla nem találtunk semmilyen információt :(
► {*Dr. Ary Petronella Anna*} ({url:https://www.facebook.com/pages/Fidesz-Debrecen/[email protected]}) – Cikk: {url:http://www.vagy.hu/tartalom/cikk/[email protected]}
► {*Szalóki Zsanett*} ({url:https://www.facebook.com/pages/LMP-Hajd%C3%BA-Bihar/[email protected]}) – {url:http://lehetmas.hu/debreceni-jeloltjeink/@Bemutatkozás az LMP oldalán}
► {*Huszka Balázs Imre*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) / Cikkek: {url:http://www.dehir.hu/tag/huszka-imre/@dehir}
► {*Nagy Gyula*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / {url:http://szebbjovo.hu/[email protected]úra}
► {*Koncz Ferenc*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / {url:https://www.facebook.com/ide.debrecen/posts/[email protected]ás}

Ha vissza akar térni oda, ahol az előbb volt, nyomja meg ezt a gombot: {****}

{**14. számú választókerület:**}

Itt ezekre a jelöltekre lehet szavazni:

► {*Szabó Ákos*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / {url:http://szebbjovo.hu/[email protected]úra} / Cikk: {url:http://szebbjovo.hu/[email protected]ócóskerti körkép}
► {*Birinyi Elizabet*} ({url:https://www.facebook.com/pages/Civil-F%C3%B3rum-Debrecen-Egyes%C3%BClet/[email protected] Fórum}) – Cikkek: {url:http://www.debreceni-hirhatar.hu/[email protected]írhatár}, {url:http://www.dehir.hu/debrecen/villamost-szeretne-debrecentol-jozsaig-a-civil-forum/2014/10/02/@dehir}, {url:http://www.dehir.hu/debrecen/a-civil-forum-kihasznalatlannak-tartja-a-tocoskert-zold-teruleteit/2014/09/30/@dehir}
► {*Szabó Anikó*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – Róla nem találtunk semmilyen információt :(
► {*Kreith Anita Márta*} ({url:https://www.facebook.com/pages/LMP-Hajd%C3%BA-Bihar/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / {url:http://lehetmas.hu/debreceni-jeloltjeink/@Bemutatkozás az LMP oldalán}
► {*Varga András*} ({url:https://www.facebook.com/pages/Fidesz-Debrecen/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]}
► {*Herczku Tímea Piroska*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]ÜTT}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / {url:https://www.facebook.com/SzegediDoki/photos/pb.644435622253728.-2207520000.1412928543./831964676834154/?type=1&[email protected]úra}
► {*Kassai Zoltán*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / {url:http://www.diszpolgar.hu/[email protected]ú} / Cikk: {url:http://www.dehir.hu/debrecen/bevasarlokozpontot-szeretne-a-nagyerdore-a-disz/2014/10/09/@dehir}, {url:http://www.haon.hu/onkormanyzati-valasztas-2014-utakat-ujitana-a-disz/[email protected]}
► {*Somogyi László*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / Cikk: {url:http://www.dehir.hu/debrecen/madarasi-szerint-szemleletvaltasra-van-szukseg-debrecenben/2014/10/03/@dehir}, {url:http://www.vagy.hu/tartalom/cikk/[email protected]}

Ha vissza akar térni oda, ahol az előbb volt, nyomja meg ezt a gombot: {****}

{**15. számú választókerület:**}

Itt ezekre a jelöltekre lehet szavazni:

► {*Illyés János*} ({url:https://www.facebook.com/pages/Civil-F%C3%B3rum-Debrecen-Egyes%C3%BClet/[email protected] Fórum}) – Róla nem találtunk semmilyen információt :(
► {*Pallás György*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/profile.php?id=100007285020522&[email protected]} / {url:http://mszp.hu/parttag/[email protected]} / Cikkek: {url:http://www.dehir.hu/tag/pallas-gyorgy/@dehir}, {url:http://www.vagy.hu/tartalom/cimke/Pall%C3%A1s%20Gy%C3%[email protected]}, {url:http://www.haon.hu/tag/[email protected]}
► {*D.Szabó Gyula*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / {url:http://www.diszpolgar.hu/[email protected]ú}
► {*Szincsák Lászlóné*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / {url:http://szebbjovo.hu/[email protected]úra} / Cikk: {url:http://www.dehir.hu/debrecen/a-tankonyszallitas-miatt-akadt-ki-a-jobbik-reagalt-a-fidesz/2014/09/15/@dehir}
► {*Dr. Széles Diána*} ({url:https://www.facebook.com/pages/Fidesz-Debrecen/[email protected]}) – {url:http://varosatyak.hu/hun/s_!kepviselok/i_debrecen_1577/i_dr_szeles_diana_14725/t_Dr.%20Sz%C3%A9les%20Di%C3%A1na/[email protected]árosatyák.hu} / {url:http://portal.debrecen.hu/varoshaza/onkormanyzat/kepviselok/[email protected]} / Cikkek: {url:http://www.dehir.hu/tag/szeles-diana/@dehir},
► {*Dr. Surányi Béla Mihály*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – Róla nem találtunk semmilyen információt :(
► {*Fehér Sándor*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]ÜTT}) – {url:https://www.facebook.com/SzegediDoki/photos/a.647068111990479.1073741828.644435622253728/831965136834108/?type=1&[email protected]úra} / Cikk: {url:http://www.vagy.hu/tartalom/cikk/[email protected]}

Ha vissza akar térni oda, ahol az előbb volt, nyomja meg ezt a gombot: {****}

{**16. számú választókerület:**}

Itt ezekre a jelöltekre lehet szavazni:

► {*Faragó Lajos Csaba*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]}
► {*Fekete László Rómeó*} ({url:https://www.facebook.com/pages/LMP-Hajd%C3%BA-Bihar/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / {url:http://lehetmas.hu/debreceni-jeloltjeink/@Bemutatkozás az LMP oldalán}
► {*Hevesiné Csapó Zsuzsanna*} ({url:https://www.facebook.com/pages/Civil-F%C3%B3rum-Debrecen-Egyes%C3%BClet/[email protected] Fórum}) – Róla nem találtunk semmilyen információt :(
► {*Bernáth István*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:http://www.diszpolgar.hu/[email protected]ú}
► {*Batiz Judit*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / {url:http://szebbjovo.hu/[email protected]úra} / Cikk: {url:http://www.dehir.hu/debrecen/a-tankonyszallitas-miatt-akadt-ki-a-jobbik-reagalt-a-fidesz/2014/09/15/@dehir}
► {*Dr. Barcsa Lajos*} ({url:https://www.facebook.com/pages/Fidesz-Debrecen/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / Cikk: {url:http://www.vagy.hu/tartalom/cikk/[email protected]}
► {*Zágonyi Imre Gyula*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – Róla nem találtunk semmilyen információt :(
► {*Kiss Tamás*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]ÜTT}) – {url:https://www.facebook.com/SzegediDoki/photos/a.647068111990479.1073741828.644435622253728/831965553500733/?type=1&[email protected]úra}

Ha vissza akar térni oda, ahol az előbb járt a cikkben, nyomja meg ezt a gombot: {****}

{**17. számú választókerület:**}

Itt ezekre a jelöltekre lehet szavazni:

► {*Papp Andorné*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – Róla nem találtunk semmilyen információt :(
► {*Fábián Péter*} ({url:https://www.facebook.com/pages/Civil-F%C3%B3rum-Debrecen-Egyes%C3%BClet/[email protected] Fórum}) – Cikkek: {url:http://debmedia.hu/debrecen_aktualis/2014/10/09/[email protected]}, {url:http://civishir.hu/hajdu-bihari-hirek/a-civil-forum-gettokat-lat-debrecenben/[email protected]ívishir}
► {*Dr. Papp Csaba Sándor*} ({url:https://www.facebook.com/pages/Fidesz-Debrecen/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / {url:http://varosatyak.hu/hun/s_!kepviselok/i_debrecen_1577/i_dr_papp_csaba_sandor_14721/t_Dr.%20Papp%20Csaba%20S%C3%A1ndor/[email protected]árosatyák.hu}
► {*Tardi Sándor*} ({url:https://www.facebook.com/pages/LMP-Hajd%C3%BA-Bihar/[email protected]}) – {url:http://lehetmas.hu/debreceni-jeloltjeink/@Bemutatkozás az LMP oldalán}
► {*Jánki József*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]}
► {*Borosné Takács Andrea*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:http://www.diszpolgar.hu/[email protected]ú} / {url:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1496163613971390&set=a.1473719359549149.1073741828.100007332975022&[email protected]úra}
► {*Máró Éva Zsuzsánna*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]ÜTT}) – {url:https://www.facebook.com/SzegediDoki/photos/a.647068111990479.1073741828.644435622253728/831966113500677/?type=1&[email protected]úra}
► {*Makó Ferenc*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:http://szebbjovo.hu/[email protected]úra}

Ha vissza akar térni oda, ahol az előbb volt, nyomja meg ezt a gombot: {****}

{**18. számú választókerület:**}

Itt ezekre a jelöltekre lehet szavazni:

► {*Dr. Bagi Éva*} ({url:https://www.facebook.com/profile.php?id=100007[email protected]}) – {url:http://www.diszpolgar.hu/[email protected]ú}
► {*Kádárné Antal Ivett*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / Cikk: {url:http://www.dehir.hu/tag/kadarne-antal-ivett/@dehir}
► {*Perge Ilona Ildikó*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – Róla nem találtunk semmilyen információt :(
► {*Nagy Judit*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]ÜTT}) – {url:https://www.facebook.com/pages/Nagy-Judit/[email protected]} / {url:https://www.facebook.com/SzegediDoki/photos/a.647068111990479.1073741828.644435622253728/831966806833941/?type=1&[email protected]úra}
► {*Szentkirályiné Kovács Teréz*} ({url:https://www.facebook.com/pages/Civil-F%C3%B3rum-Debrecen-Egyes%C3%BClet/[email protected] Fórum}) – Cikk: {url:http://www.dehir.hu/debrecen/a-civil-forum-szerint-vannak-debrecennek-elfelejtett-reszei/2014/10/07/@dehir}
► {*Kulcsár Gábor*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / {url:http://varosatyak.hu/hun/s_!kepviselok/i_debrecen_1577/i_kulcsar_gabor_97501/t_Kulcs%C3%A1r%20G%C3%A1bor/[email protected]árosatyák.hu} / {url:http://portal.debrecen.hu/varoshaza/onkormanyzat/kepviselok/[email protected]} / {url:http://szebbjovo.hu/[email protected]úra} / Cikkek: {url:http://www.dehir.hu/tag/kulcsar-gabor/@dehir}
► {*Dr. Kiss Sándor*} ({url:https://www.facebook.com/pages/Fidesz-Debrecen/[email protected]}) – {url:http://varosatyak.hu/hun/s_!kepviselok/i_debrecen_1577/i_dr_kiss_sandor_14715/t_Dr.%20Kiss%20S%C3%A1ndor/[email protected]árosatyák.hu}
► {*Porcsalmy-Fekete Ádám*} ({url:https://www.facebook.com/pages/LMP-Hajd%C3%BA-Bihar/[email protected]}) – {url:http://lehetmas.hu/debreceni-jeloltjeink/@Bemutatkozás az LMP oldalán}

Ha vissza akar térni oda, ahol az előbb volt, nyomja meg ezt a gombot: {****}

{**19. számú választókerület:**}

Itt ezekre a jelöltekre lehet szavazni:

► {*Dr. Bazsa György*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – Róla nem találtunk semmilyen információt :(
► {*Gráfel Sándor*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:http://www.diszpolgar.hu/[email protected]ú} / Cikk: {url:http://www.dehir.hu/tag/grafel-sandor/@dehir}
► {*Ládi János*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – Róla nem találtunk semmilyen információt :(
► {*Párkányiné Molnár Ibolya*} ({url:https://www.facebook.com/pages/Civil-F%C3%B3rum-Debrecen-Egyes%C3%BClet/[email protected] Fórum}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / Cikk: {url:http://www.dehir.hu/tag/parkanyine-molnar-ibolya/@dehir}
► {*Tornyi Gábor*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / {url:http://szebbjovo.hu/[email protected]úra}
► {*Szemők Zoltán István*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]ÜTT}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]}
► {*Dr. Mazsu János*} ({url:https://www.facebook.com/pages/Fidesz-Debrecen/[email protected]}) – {url:http://varosatyak.hu/hun/s_!kepviselok/i_debrecen_1577/i_dr_mazsu_janos_14717/t_Dr.%20Mazsu%20J%C3%A1nos/[email protected]árosatyák.hu}

Ha vissza akar térni oda, ahol az előbb volt, nyomja meg ezt a gombot: {****}

{**20. számú választókerület:**}

Itt ezekre a jelöltekre lehet szavazni:

► {*Gulácsi Anna Ilona*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]}
► {*Ujj István*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / {url:http://szebbjovo.hu/[email protected]úra}
► {*Kaskötő Mihály László*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]ÜTT}) – Róla nem találtunk semmilyen információt :(
► {*Asztalán Csaba*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – Róla nem találtunk semmilyen információt :(
► {*Fodor Levente*} ({url:https://www.facebook.com/pages/Fidesz-Debrecen/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / {url:http://varosatyak.hu/hun/s_!kepviselok/i_debrecen_1577/i_fodor_levente_14712/t_Fodor%20Levente/[email protected]árosatyák.hu}
► {*Hajdu Zsuzsánna*} ({url:https://www.facebook.com/pages/Civil-F%C3%B3rum-Debrecen-Egyes%C3%BClet/[email protected] Fórum}) – Cikk: {url:http://civishir.hu/hajdu-bihari-hirek/a-civil-forum-gettokat-lat-debrecenben/[email protected]ívishír}

Ha vissza akar térni oda, ahol az előbb volt, nyomja meg ezt a gombot: {****}

{**21. számú választókerület:**}

Itt ezekre a jelöltekre lehet szavazni:

► {*Karap Attila*} ({url:https://www.facebook.com/pages/LMP-Hajd%C3%BA-Bihar/[email protected]}) – {url:http://lehetmas.hu/debreceni-jeloltjeink/@Bemutatkozás az LMP oldalán}
► {*Békési Zoltán Sándor*} ({url:https://www.facebook.com/pages/Civil-F%C3%B3rum-Debrecen-Egyes%C3%BClet/[email protected] Fórum})
► {*Korbeák György*} ({url:https://www.facebook.com/pages/Fidesz-Debrecen/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/profile.php?id=585846358&[email protected]} / {url:http://iksz.net/home/munkacsoportok-hirek/5068-korbeak-gyorgy-eszak-alfoldi-regio-szabol[email protected]Bemutatkozás} / Cikk: {url:Bemutatkozá[email protected]}
► {*Bogdán Szabolcs*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / {url:http://szebbjovo.hu/[email protected]úra}
► {*Simon Gyula*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:http://www.diszpolgar.hu/[email protected]ú}
► {*Vaszkó Imre*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]}
► {*Dobány Lászlóné*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]ÁSPÁRT}) – {url:http://munkasparthbm.gportal.hu/gindex.php?pg=36492853&[email protected]ók}
► {*Dr. Szegedi István*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]ÜTT}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / Cikkek: {url:http://www.dehir.hu/tag/dr-szegedi-istvan/@dehir.hu}, {url:http://www.haon.hu/tag/[email protected]}
► {*Biri Istvánné*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} – Róla nem találtunk semmilyen információt :(

Ha vissza akar térni oda, ahol az előbb volt, nyomja meg ezt a gombot: {****}

{**22. számú választókerület:**}

Itt ezekre a jelöltekre lehet szavazni:

► {*Szegedi Miklós*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / {url:http://szebbjovo.hu/[email protected]úra}
► {*Völgyesi Márton Dániel*} ({url:https://www.facebook.com/pages/LMP-Hajd%C3%BA-Bihar/[email protected]}) – {url:http://lehetmas.hu/debreceni-jeloltjeink/@Bemutatkozás az LMP oldalán}
► {*Hernádi Zoltán*} ({url:https://www.facebook.com/pages/Fidesz-Debrecen/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / Cikk: {url:http://www.vagy.hu/tartalom/cikk/[email protected]}
► {*Kósa Márta Ilona*} ({url:https://www.facebook.com/pages/Civil-F%C3%B3rum-Debrecen-Egyes%C3%BClet/[email protected] Fórum}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / Cikkek: {url:http://www.dehir.hu/debrecen/kosa-marta-debrecen-elso-noi-polgarmesterjeoltje/2014/08/14/@dehir (1)}, {url:http://www.dehir.hu/tag/kosa-marta/@dehir (2)}, {url:http://www.haon.hu/tag/[email protected]}, {url:http://www.civishir.hu/hajdu-bihari-hirek/kosa-indul-papp-elleneben-a-polgarmesteri-szekert/[email protected]}, {url:http://debmedia.hu/debrecen_aktualis/2014/10/09/[email protected]}
► {*Papp László Miklós*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]ÜTT}) – Róla nem találtunk semmilyen információt
► {*Molnár Imre*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – Róla nem találtunk semmilyen információt :(
► {*Kósa Ottó József*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – Róla nem találtunk semmilyen információt :(

Ha vissza akar térni oda, ahol az előbb volt, nyomja meg ezt a gombot: {****}

{**23. számú választókerület:**}

Itt ezekre a jelöltekre lehet szavazni:

► {*Csonka Károlyné*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]ÜTT}) – {url:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=728283900589044&set=a.539466322804137.1073741826.100002223237672&type=1&[email protected]úra}
► {*Czene Richárd Bence*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / {url:http://szebbjovo.hu/[email protected]úra}
► {*Zsilinszky Pál János*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:http://www.diszpolgar.hu/[email protected]ú}
► {*Kun Gyula*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – Róla nem találtunk semmilyen információt :(
► {*Korcsog József György*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – Róla nem találtunk semmilyen információt :(
► {*Bársony Attila István*} ({url:https://www.facebook.com/pages/LMP-Hajd%C3%BA-Bihar/[email protected]}) – {url:http://lehetmas.hu/debreceni-jeloltjeink/@Bemutatkozás az LMP oldalán}
► {*Szilágyi László*} ({url:https://www.facebook.com/pages/Fidesz-Debrecen/[email protected]}) – {url:http://varosatyak.hu/hun/s_!kepviselok/i_debrecen_1577/i_szilagyi_laszlo_14726/t_Szil%C3%A1gyi%20L%C3%A1szl%C3%B3/[email protected]árosatyák.hu}
► {*Fekete Sándor*} ({url:https://www.facebook.com/pages/Civil-F%C3%B3rum-Debrecen-Egyes%C3%BClet/[email protected] Fórum}) – Róla nem találtunk semmilyen információt :(

Ha vissza akar térni oda, ahol az előbb volt, nyomja meg ezt a gombot: {****}

{**24. számú választókerület:**}

Itt ezekre a jelöltekre lehet szavazni:

► {*Szabó László*} ({url:https://www.facebook.com/pages/Civil-F%C3%B3rum-Debrecen-Egyes%C3%BClet/[email protected] Fórum}) – Cikk: {url:http://www.dehir.hu/debrecen/villamost-szeretne-debrecentol-jozsaig-a-civil-forum/2014/10/02/@dehir}
► {*Kanizsár János Richárd*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]ÜTT}) – Róla nem találtunk semmilyen információt :(
► {*Balázs Ákos Péter*} ({url:https://www.facebook.com/pages/Fidesz-Debrecen/[email protected]}) – {url:http://varosatyak.hu/hun/s_!kepviselok/i_debrecen_1577/i_balazs_akos_peter_57505/t_Bal%C3%A1zs%20%C3%81kos%20P%C3%A9ter/[email protected]árosatyák.hu} / {url:http://portal.debrecen.hu/varoshaza/onkormanyzat/kepviselok/[email protected]} / Cikkek: {url:http://www.haon.hu/tag/[email protected]}
► {*Sütő Barbara*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / {url:http://www.diszpolgar.hu/[email protected]ú}
► {*Pokorni László Tibor*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – {url:https://www.facebook.com/[email protected]} / {url:http://szebbjovo.hu/[email protected]úra}
► {*Kovács Viktória*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – Róla nem találtunk semmilyen információt :(
► {*Szabó András Györgyné*} ({url:https://www.facebook.com/[email protected]}) – Róla nem találtunk semmilyen információt :(

Ha vissza akar térni oda, ahol az előbb volt, nyomja meg ezt a gombot: {****}

(A jelöltek sorrendje a valasztas.hu-n található névsorrend alapján alakult)

Címlapkép: nyugat.hu

Read previous post:
5 érdekesség az idei önkormányzati választással kapcsolatban
Jézus akkor a legkeményebb, ha egy pohár vízben van
Close