Békemenetre szervez be vadászokat és halászokat egy debreceni kormányhivatalnok

{image-p:vadasz}

A {url:http://444.hu/2014/11/04/kormanyhivatalnok-hiv-vadaszokat-es-halaszokat-hogy-lassak-ingyen-vendegul-a-bekemenet-resztvevoit/@444 birtokába került} hivatalos levelet valóban Kiss Zoltán írta, ezt már ő maga ismerte el a portálnak. Szerinte ezáltal semmi erkölcsbe ütközőt nem tett, csupán továbbított egy kérést a vadászok és a halászok felé. Kiss szerint csupán arról van szó, hogy megkérte a vadásztársakat, hogy mutatkozzanak be a nyilvánosság előtt, a cél pedig a vadász és horgász társadalom megbecsülésének növelése, valamint a “pozitív nemzetközi vízhang megszerzése” lett volna.

Végül is teljesen érthető a CÖF kérése, hisz nálunk is, amikor a faluban valami fejes nagy hepajt csap, akkor ő is mindig szól a haveroknak, hogy jönni kéne főzni, meg szórakoztatni a népet, aztán majd lerendezik okosba. A baj csak az, hogy az ország nem egy falu, a fejesek pedig elfelejtik, hogy nem mindenki a haverjuk.

{url:http://444.hu/2014/11/04/kormanyhivatalnok-hiv-vadaszokat-es-halaszokat-hogy-lassak-ingyen-vendegul-a-bekemenet-resztvevoit/@forrás}

Read previous post:
Félelem és reszketés Debrecenben

Bíróverés volt a hétvégén Pocsajon
Close