Viharon túl, szélcsenden innen

Nagyszerű hírrel szolgálhatunk nektek azon felül, hogy péntek van. De mielőtt lelőnénk ezt a hatalmas poént (valószínűleg eddig nem vettetek észre semmit), ugorjunk vissza egy héttel az időben!

Hogy mi történt egy héttel ezelőtt?

Megírtam gyanútlanul egy cikket egy debreceni középiskolás csajsziról, aztán annyira beindultak rá – a hollandok után – az olvasóink, hogy megölte a tárhelyszolgáltatónk szerverét a látogatósereg. Konkrétan Debrecen lakosságának a 78%-át értük el azzal a bejegyzéssel két nap alatt, lehet számolgatni! Természetesen mindig is erre vágytam/vágytunk, hogy több ezres, több tízezres oldalletöltésünk legyen rendszeresen, viszont amikor ez hirtelen bekövetkezett, akkor nem igazán bírtuk kapacitással.

Pont néhány nappal a „robbanás” előtt dumálgattunk a megújulásról, az új kinézetet és struktúrát tervezgettük, mindezt csendesen akartuk megoldani, aztán egy karácsonyi meglepiként tálalni a közönségnek. Úgy tűnik a sors nem így akarta, a kényszer pedig nagy úr, így előrehoztuk az egészet.

Fél évvel az indulásunk után eljutottunk arra a pontra, hogy már nem elég számunkra az a szolgáltatás, amivel az elején, az alapításkor kezdtük. A fejlesztések első állomása az új motor, és ami még szembetűnőbb lehet számotokra, az új design és oldalszerkezet.

Biztosan hamar hozzá fogtok szokni, ugyanis tényleg nagyon egyszerű, átlátható, könnyebb lett az olvasók és a szerkesztők számára egyaránt a honlap kezelése. Néhány hiba még biztos akad a cikkekben, de igyekszünk mindent minél hamarabb javítani.

Az egész szerkesztőség nevében szeretném megköszönni a türelmeteket, nem állunk meg, ez csak még jobban motivál minket, továbbra is tolni fogjuk a tartalmat az emberek arcába!

Read previous post:
Debrecenbe érkezik a magyar női kézilabda-válogatott

Hihetetlen médiasztárok Debrecenben

Close