Kik olvasták 2014-ben a 4024-et?

Milyen korosztály látogatja az oldalunkat, mi a nemek megoszlásának aránya, és honnan jönnek a legtöbben? Ebből az év végi összefoglalóból kiderül minden a statisztikák alapján.

A statisztika olyan, mint a bikini: sok mindent megmutat, de a lényeget eltakarja.

Aaron Levenstein

Én most megpróbálok rácáfolni erre a mondásra, és csak a fontosabb adatokat fogom kiemelni. Ha átvitt értelemben nézzük, elhúzom a bugyit, és megmutatom a pinát lényeget nektek.

Milyen korosztály olvassa a 4024-et?

Az induláskor a fiatal felnőttek csoportját lőttük be célcsoportként, és ez nagyjából be is jött, ugyanis a legnépesebb olvasótáborunk a 18 és 34 év közötti korosztályból jön össze. Ettől függetlenül idősebbek is szép számmal követnek minket.

Nőből vagy férfiből van több az olvasók között?

Kicsivel több férfi szokta olvasgatni a cikkeinket, nagyjából 55 – 45 százalék a nemek szerinti megoszlás. Hölgyek, ha szeretnétek, jövőre előrukkolunk valami Fiú a szomszédból rovattal a kedvetekért, bár az utóbbi időben az új szerzőinknek köszönhetően több csajos cikk is született.

Mely országokból követik a 4024-et?

Természetesen a legtöbben Magyarországról érkeznek az oldalunkra, második helyen az Egyesült Királyság áll, a harmadik pedig Szlovákia lett. Sok olvasónk van a szomszédos országokban, de a korábban említett Indonéziában és az USA-ban is akadnak szép számmal, akik a 4024-et választják. (vagy csak proxyt használnak) Érdekesség, hogy a statisztikában megjelenik még Szíria, Vietnám, és Mexikó is. Egészségükre!

Read previous post:
Debreceni életképek – 6. rész

Nem jön Debrecenbe a Szent Koronával a fején pucérkodó Varga Viktor

Close