Nem jön Debrecenbe a Szent Koronával a fején pucérkodó Varga Viktor

Tegnap délelőtt jelentette be a december 30-ai Fásy mulató szervezője Facebook-oldalán, hogy a meglehetősen megosztó viselkedésű énekes helyett a Váradi Roma Café fog fellépni a Kölcsey Központban.

A Kölcsey Központban december 30-án rendezendő előszilveszteri Fásy mulatóban Varga Viktor –nem szeretvén a körülötte kialakult botránnyal terhelni a rendezvényt, annak közönségét és a befogadó intézményt sem – a szervezőkkel egyetértésben, közös megegyezéssel elállt a fellépéstől.
A mega – közel 4 órás – TV felvétellel egybekötött sztárparádé szervezői azonban máris gondoskodtak arról, hogy az óévet már ekkor búcsúztatni kezdő nézők ne szenvedjenek hiányt és nem egyszerű, de annál gyorsabb egyeztetés után debreceni színpadon rég nem látott, nagy sikerű Váradi Roma Cafét hívták meg a műsorba. – fogalmazott a legnagyobb közösségi oldalon a Gagmanagement Produkciós és Reklámiroda.

Ha valaki nem ismerné a háttérsztorit, röviden annyi, hogy Kasza Tibi csodás műsorában – amit nem tudom ki a bánat néz amúgy a SuperTV2-n – a fiatalember a Szent Koronával a fején, letolt gatyával pózolt. Ezen a stúdióban nagyokat hahotáztak, viszont néhány radikálisabb személy is tudomást szerzett róla, és elkezdték fenyegetni az énekest.

Azóta nyilvánosan is elnézést kért egy videóüzenetben:

borítókép: kiskegyed.hu

Read previous post:
Hol vásárolhatunk éves megyei matricát Debrecenben?

Az 5 legolvasottabb bejegyzésünk 2014-ben

Close