Ki is valójában Almási Kristóf?

Az internet mély bugyraiból előkerült egy videó, amiben egy Almási Kristóf nevezetű kisfiú saját színészi tehetségével adja elő magát a kamera előtt. Kristóf ember méretű szalmabábus internetes mémje egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

Készült már neki több Facebook-oldal is, az egyiket itt, a másikat pedig itt találjátok. Ezenkívül ellepték az internetet Kristóf mém képei és videói is, tele vannak vele a közösségi oldalak.

Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt, oszt azt kellett, azon gyakoroltam.

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy ki is valójában Almási Kristóf, illetve mit csinál?

Kristóf ma már 10 éves, mivel a videó 2011-ben került fel a YouTube-ra. A lavina viszont tavaly decemberben indult meg, amikor egy D. Bence nevezetű felhasználó feltöltötte Kristóf kivágott jelenetét a COUB oldalra.

A videót a PannonRTV rögzítette Kispiacon. Ez egy főként magyarok lakta, szerbiai kis falu a Vajdaságban. A felvételen egy Kispiacon megrendezett országos kyokushin karate verseny látható, amelyen Kristóf is elindult.

A videó elején őt láthatjuk harcolni, majd az edző beszámolója következik. Az ominózus jelenet a 38. másodperctől indul, amikor az akkoriban 7 éves kisfiú teljes mértékben beleéli magát az interjúba. Kristóf nemcsak a felvétel közben volt lelkes, a versenyen is kiválóan szerepelt. A sok ember méretű szalmazsák püfölése meghozta az eredményt, ugyanis Kristóf megszerezte a legfiatalabb Szerbia Bajnoka címet és ezzel kvalifikálta magát a 2012-ben, Szentesen megrendezett Európa-bajnokságra.

Kristóf a dobogó legfelső fokán
Kristóf a dobogó legfelső fokán

Az EB-n Kristóf végül a dobogó harmadik fokára állhatott fel, ami azért valljuk be nem kis teljesítmény. Nem sok apuka mondhatja el magáról, hogy az ő fia kis híján kyokushin Európa-bajnok.

almasi_kristof
Kristóf a győztesnek járó kupával

Kristóf példaképe egyébként Jackie Chan és van egy kishúga is, aki szintén szép eredményekkel űzi ezt a sportot.

A 4024.hu szerkesztősége nevében kívánunk Kristófnak további sok sikert!

Via kispiac.rs

Read previous post:
tumblr_mek8t3gEjz1rmauvco1_400
Jó reggelt Debrecen!

tumblr_nf8k0uaTBg1tqypyno1_1280
A kormány végképp ellehetetleníti a vasárnapi vásárlást (18+)

Close