A nap utasa – Hót bechipsezve a villamoson

Annyi furcsaság történik nap mint nap a DKV járatain Debrecenben, hogy már régóta gondolkoztam egy ilyen rovat elindításán. Itt az első kép, aztán meglátjuk milyen gyakran rakunk ki majd hasonlót, de szerintem lesz miből válogatni bőven.

Tegnap jöttem hazafele az 1-es villamossal dél körül, amikor a Honvéd utcánál (Ibolya söröző) felszállt egy srác. Csak egy pillanatra néztem rá, de egyből az jött le, hogy durván be van kenve, fogalmam nem volt, hogy mit ivott, szívott, vagy szúrt, de nem igazán volt tisztában vele, hogy mi történik a környezetében. Volt nála három csomag Kuki szerű chips, amit – miután leült egy ülésre, és felbaszta a lábát a szemben lévőre – kétpofára tömött magába gondolom kajaflasht kapott a cucctól. Ahogy sorba elfogyasztotta őket, ledobta maga alá. A védelmében mondom, hogy amikor szálltam le, visszanézve láttam, hogy felszedte maga után a zacskókat.

Ha nektek is van hasonló sztoritok, lehetőleg képpel együtt, akkor küldjétek el nekünk a [email protected] email címre, vagy a Facebook-oldalunkon üzenetben!

borítókép eredeti fotó: Babits László György

Read previous post:
Ide gyere, ha már kezdesz kiégni a vizsgáktól!

Chemtrail-támadás Hajdúsámson felett?

Close