Szerintetek jól öltözik ez a debreceni divattervező?

Épp reggeli sajtószemlét tartottam, amikor belebotlottam a Cívis Café januári számába. Eddig bevallom egyszer sem néztem bele az anti-Korzóba, de most egy élénk színekben pompázó, újságot tartó srác köszöntött a címlapon, így bele kellett tekernem, hogy ki ő, és mit csinál, hogy címlapon van.

dsadsa

Kiderült, hogy a fiatalembert Tóth Sebastiánnak hívják, és Debrecenben dolgozik divattervezőként. Leginkább sportzakók tervezésével foglalkozik, és szerinte nem neki kell megtalálni a célközönségét, hanem a célközönségnek kell megtalálni őt.

sadasda

 

dssadasfg

 

Igazából nem véleményt szeretnék mondani a divattervező ruhájáról, hanem egyfajta vitaindítónak szánnám ezt a posztot, hogy szerintetek jól öltözik-e Sebastián? A divat, vagy általánosságban a szépség tényleg relatív fogalmak? Sokak szerint minden embernek mást jelent a szépség, más az ízléses, az esztétikus. Agyzsibbasztó atombombaként hadd dobjak be nektek ide egy idézetet a témában Kanttól:

Csak az a lény alapozhatja ezt meg (az ízlést), aki önmagában hordozza létezésének célját, tehát az ember, “aki képes arra, hogy az ész által önmaga határozza meg céljait, vagy ha e célokat a külső észlelésből kell vennie, arra, hogy azokat mégis összevesse lényegi és általános célokkal, és az ezekkel való összhangot esztétikailag is megítélje, az ember tehát a világ minden dolgai közül az egyetlen, amelynél a szépség ideálja lehetséges.

Én egyébként szeretem felvenni a feltűnő, színes, össze nem illő dolgokat, de a világos koptatott hatású farmer nálam kiütötte a biztosítékot, sportzakó ide, vagy oda.

Tényleg kíváncsi vagyok a véleményetekre, lehet csak én vagyok ilyen divat iránt érzéketlen tuskó, hogy nem tudom értékelni a debreceni divattervező outfitjét.

A teljes Cívis Café-t és benne az interjút ITT tudjátok elolvasni.

Read previous post:
bathroom-design-star-floor-baldr-1
Ilyen amikor az éjszakai égboltra lépsz rá a zuhany alól kiszállva

I_robot
Nemzetközi robotverseny lesz az új debreceni élményközpontban

Close