Új kiskereskedelmi lánc nyit áruházat Debrecenben

Az álláshirdetések alapján Budapesten, Tatabányán, Veszprémben, Siófokon, Egerben, Miskolcon, Nyíregyházán és a cívisvárosban nyitna boltot a Pepco kiskereskedelmi lánc, ami a dél-afrikai Pepkor Holding tulajdonában van.

A cég azé a Christofell Wiese nevű milliárdos befektetőé, aki az ötödik leggazdagabb ember Afrikában – 5,4 milliárd dolláros vagyonával – a Forbes magazin információi alapján.

A Pepkor Holding Dél-Afrikában alapított nemzetközi kiskereskedelmi vállalatként 8 kiskereskedelmi diszkontláncot működtet több mint 3000 fióküzlettel Afrikában, Ausztráliában és Európában. 2004-ben PEPCO néven alapította lengyelországi leányvállalatát, amely jelenleg Lengyelország piacvezető ruházati és háztartási eszközöket forgalmazó diszkont kiskereskedelmi láncaként több mint 500 üzlettel és 4000 alkalmazottal rendelkezik. A PEPCO 2013-tól folytatta dinamikus terjeszkedését további üzletek megnyitásával Csehországban és Szlovákiában, ahol jelenleg már több mint 50 fióküzlettel rendelkezik. Ebben a szegmensben a leggyorsabban fejlődő kiskereskedelmi hálózat Közép-Kelet Európában.

A magyar állásokat a Pepkor Hungary Kft. hirdette meg, amit a Céginfó adatai szerint 2014 júliusában jegyeztek be 3 000 000 forint jegyzett tőkével. A cég székhelye Budapesten a Váci úton van, egyelőre egy embert foglalkoztat – olvasható az Indexen.

borítókép: galeriarzeszow.com.pl

Read previous post:
Nem a négyes mellett ácsorgok, hogy egy kamionost szopjak fél órában ötezerért (18+)

Ne keress tovább! Megvan a tökéletes Valentin-napi ajándék!

Close