Mi történt Rogán sajtótájékoztatóján?

Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője sajtótájékoztatót tartott volna a Keleti pályaudvaron, de egy csoport transzparensekkel megzavarta Lipótváros volt polgármesterét.

Mint ahogy az a gifen is látszik, a pár fős rendzavaró csoport Rogán mögé lopózott, és hirtelen, egy adott jelre felmutatták a transzparenseiket. A középső fiatallal sajnos nem lehetett mit kezdeni, a két szélen azonban sikerült megzavarni a feltűnően profin, összeszokottan mozgó teamet. Az igazi hős a magas, stramm mozgékony balszélső fiatalember, aki könnyűszerrel hárítja az igénytelenül szőrös, baloldali-dagadt-liberális, valószínűleg füves tüntető próbálkozásait.

A fehér lapra nyomtatott említésre sem méltó üzenetet remekül kitakaró srác valószínűleg többet törődik a kondijával, rendszeresen jár mozogni, kerüli a drogokat, és nem hanyagolja el a társaskapcsolatait. Ellentétben az ellenzéki csapat leggyengébb tagjával, akinek a lassú mozdulatai inkább arra utalnak, hogy jobban szeret céltalanul, cigarettázva kocsmáról kocsmára járni. A kettejük reakcióideje valószínűleg a droghasználat miatt is eltér, így nem csoda, hogy sikertelenül zárult a feltehetőleg valamelyik baloldali párt kötelékébe tartozó homályos tekintetű drogos akciója.

Szerencsére akadnak még olyan jungszterek, akiknek helyén van a szívük egy ilyen helyzetben.

Read previous post:
Új kiskereskedelmi lánc nyit áruházat Debrecenben

Nem a négyes mellett ácsorgok, hogy egy kamionost szopjak fél órában ötezerért (18+)

Close