Szálasitól idéz Ulics Erika, a Jobbik Tolerancia mozgalom derecskei képviselője

A szerkesztőségi email-re kaptunk pár linket Dr. Ulics Erika, a Jobbik Jogsegélyszolgálatának és Kabai Alapszervezetének tagjának  facebookos aktivitásáról. A szélsőjobboldali párt a választások előtt cuki-muki fordulatot vett, amit vezetők azóta is teljes fordulatszámon pörgetnek.

Így fordulhat elő, hogy Vona kiskutyaként mosolyog Kálmán Olgára az Egyenes Beszédben, miközben arról regél, hogy a Jobbik nem bőrszín, vallási, vagy egyéb hovatartozás alapján ítéli meg az embereket. A párt vezére egyébként épp a közelmúltban szólította fel az egyik képviselőjüket, hogy a közösségi oldalakra ugyan ne posztolgasson már cigányok meggyilkolására buzdító képeket, mert az se nem túl cuki, se nem túl muki.

Úgy néz ki a bőrszín, vallási, nemi és minden egyéb hovatartozás iránt toleráns jobbikosok egyszer csak megzavarodnak a Facebook előtt, és kijön belőlük a rasszista-antiszemita szörnyeteg. Ez történhetett Ulics Erikával is, akiből még a kiskutya-fordulat előtt kibukott egy pár soros Szálasi:

unnamed

Az igazságot kereső Ulics ezután szintén Szálasinál maradva megemlékezik hazátlanokról, hazaszeretetről, történelmi szemétdombról és égetésről a mester születésnapján.

unnamed (1)

Dr. Ulics jó tartalomgyártóhoz méltóan nem csak szöveggel igyekszik megfogni a saját közönségét, igyekszik vizuálisan is kielégíteni a követőit:

unnamed (2)

És most jöjjön a haditerv a jövőre nézve, bevallom nekem ez a kedvencem. Nem tudom értelmezni a képen látható Apót, de elég nagy orra van, ha értitek mire gondolok.

unnamed (3)

Vona legutóbb keménykezű büntetést szabott ki hasonló bejegyzésekért, akkor Kötél Jánost, a mezőtúri választást csont nélkül nyerő jobbikost kötelezte arra, hogy költözzön a párt hajdúszoboszlói cigány származású elnökéhez.

Ulics vajon milyen büntit fog kapni? Részt kell majd vennie egy román ajkú erdélyi település zsinagógájában egy shabbaton?

A bejegyzések egyébként még elérhetők, itt, itt és itt, meg itt olvashatjátok őket.

Read previous post:
Megújult a Cívishír – ráfért

Debrecenben is kifogásolható a levegő minősége

Close