Új négycsillagos koli épülhet az Egyetem sugárúton

De csak akkor, ha a közgyűlés rábólint a Héliker Ingatlan Kft. pályázatára ami tavaly háromszor is elhasalt a városvezetés előtt. A Kotosmann Zoltán érdekeltségébe tartozó ingatlancég egy külföldi és hazai diákok számára egyaránt magas szolgáltatást biztosító, közel négycsillagos kollégiumot építettne a volt Móricz Zsigmond kollégium helyére.

A Cívishíren a debreceni DK elnökére, Varga Zoltánra hivatkozva azt írják, hogy a döntés politikai játszmáktól sem mentes. Varga azt mondja, hogy

Az aljasság netovábbja, hogy Kósáék Debrecen „családi ezüstjét” éppen a város vagyonkezelő cégének igazgatósági tagjának próbálják bagóért átjátszani.

Idén negyedjére is megpróbálkozik a Héliker, ezúttal egy keveset rá is ígérnek a korábbi ajánlatukra.

Nekem jó emlékeim vannak a régi Móricz kolival kapcsolatban, gábordéneses kolisként sokszor sétáltunk el arra, csak úgy megnézni, hogy miujság van az Egyetem téren (SMÁROLÁS). Egyszer egy móriczos kolibulin az asztalon is táncoltunk a Latin Lovers-re, de nem maradhattunk sokáig, mert a csajok kihajítottak minket, levertük ugyanis az egyik lámba búráját, annyit öklöztünk a levegőben a techno zenére.

borítókép: Dehir.hu

Read previous post:
Coco Chanel & Igor Stravinsky

Munkácsy Golgotája csak több milliárdért kerülhet vissza Debrecenbe

Close