Beismerte tettét a pocsaji gyilkosság gyanúsítottja

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság pénteken azt a férfit, aki a gyanú szerint szerdán megölt egy 22 éves nőt Pocsajon. A 45 éves gyanúsított beismerő vallomást tett.

Demeter Erika, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense felidézte: szerda este Pocsaj belterületén egy személygépkocsiban találtak rá a nő holttestére. A rendőrök a a gépkocsi közelében elfogták és előállították M. Sándort, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrség nem közölt semmit a gyilkosság esetleges indítékáról. A Hajdú-bihari Napló információi szerint az áldozat a gyanúsított barátnője volt. A férfi késsel többször megszúrta a nőt, majd amikor látta, mit tett, autóval a rendőrőrsre vitte. A rendőrök mentőt hívtak, de a nőt már nem tudták újraéleszteni – írja a lap.

A férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését, a Debreceni Járásbíróság pedig pénteken elrendelte az előzetes letartóztatását. A rendőrség emberölés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást M. Sándor ellen – ismertette a sajtóreferens.

via MTI
borítókép: PoliceHungary youtube

 

Read previous post:
Betörőket fogtak a debreceni rendőrök

Hogy lehet valakit szex közben lehallgatni? 18+

Close