Összefogás Annácska gyógyulásáért – kupakgyűjtésbe kezdett a DVSE!

A DVSE sportolói, szüleik és szurkolóik támogatásával az elmúlt években több ízben is megmutatták, hogy összefogással milyen igazán nagy dolgokra képesek, legyen szó akár sportról, akár a mindennapi életről. Ezúttal arra kérnek mindenkit, hogy ne dobja ki az üdítős, illetve ásványvizes flakonok kupakjait, hanem juttassa el hozzájuk!

A cívisvárosi vízilabdás közösség az elmúlt években több száz kiló adományt, ruhát és játékot juttatott el karácsonykor a rászoruló családoknak és szervezeteknek. A Debreceni Vízilabda Klub ezúttal egy beteg kislány gyógyulásában szeretne segíteni, ezért összefogásra buzdít mindenkit!

Cseh Annácska 2011. szeptemberében született, egy nagyon eleven és életvidám gyermek, 2014. júliusában azonban hasi neuroblastomát, vagyis hasi tumort diagnosztizáltak nála. A pici lány azóta több műtéten is átesett, ám az erősebbnél erősebb kezelések ellenére áttétek keletkeztek nála, ami tovább nehezíti a helyzetét. Az őssejt-transzplantáció előtt álló Annácska mégis egy igazi szuperhősként küzd, minden erejével azon van, hogy meggyógyuljon, mert mint mondja, már csak nagyon kicsit beteg, és alig várja, hogy óvodába és úszni járhasson, hogy minden ugyanolyan legyen, mint régen!

A Debreceni Vízilabda Klub kupakgyűjtő mozgalmat indít, segítve ezzel egy aprócska, élni akaró gyermek gyógyulását! A műanyag kupakokat március 16-tól, hétfőtől a Debreceni Sportuszoda portáján az erre a célra kihelyezett dobozban, illetve a DVSE második emeleti, 303-as irodájában lehet leadni.

Az összegyűlt kupakokat a kislánynak és családjának ajánlják fel, így támogatva őket ebben a nehéz helyzetben. A gyűjtés folyamatos. Minden kicsinek tűnő segítség rengeteget jelent, segítsünk együtt Annácskának, hogy élete meccsét ő nyerje meg!

Read previous post:
loki-bekes
Huszonkét előállítás a kézilabda rangadón

pocsajcover
Beismerte tettét a pocsaji gyilkosság gyanúsítottja

Close