Működő szexlyukak a Debreceni Egyetem főépületében (18+)

Amikor elkezdtem az egyetemet 2012 őszén, azzal az őrületes poénnal sikerült bevágódnom a többieknél, hogy “halljátok, a budiban meg gloryhole-ok vannak bazmeg”. Akkor még nem is sejtettem, hogy mennyire közel járok az igazsághoz. Konkrétan olyan közel, mint egy O betűt formázó ajak, és egy férfi hímtag a Debreceni Egyetem Főépületének harmadik emeleti mosdójában.

Nemrég kiderült ugyanis, hogy minden pontosan az, aminek látszik. Egy olvasónk azzal keresett meg minket, hogy kifigyelte, bizonyos időközönként felbukkannak alakok az egyetem főépületének mosdói körül. Ennek hatására elkezdtünk keresgélni az interneten, és elég hamar rá is akadtunk egy Hotbull.hu nevű portál fórumára.  Az oldal meleg fórumként, és chat-oldalként üzemel, ahol randikat, légyottokat lehet leszervezni. A Hotbull Észak-magyarországi, azon belül a “debreceni lehetőségek” topikjának bejegyzései között feltűnnek egészen komolytalan ajánlatok is, mint a “NAGYFASZÚ SRÁCOT SZOPNÉK”, de akadnak olyan posztok, amelyek arra engednek következtetni, hogy a Debreceni Egyetem főépületének mosdója titkos szextalálkahelyként funkcionál bizonyos szubkultúrák számára. A fórum bejegyzései közül a legfrissebbeket válogattuk ki, de akadnak 2010-es ajánlatok is:

glory1

Bár az ajánlatok nem mindig aktuálisak, az azért világosan látszik, hogy a hirtelen változásokra is, viszonylag gyorsan reagálnak a fórumozók, ami azt jelenti, hogy az egyetemi találkozók rendszeresek, és megszokottak:

glory2

A legfrissebb bejegyzés tavaly szeptemberi, amiből szintén az vehető ki, hogy a nem olyan régmúltban még sokan járhattak az egyetemre:

glory3

És íme pár bejegyzés az egyetemről:

glory5

glory4

Itt egy hosszabb diskurzus, amiben csak említve van a főépület:

glory6

A fórum átbogarászása után úgy döntöttünk, hogy megnézzük a saját szemünkkel, hogy tényleg alkalmasak lehetnek-e erre az egyetemi mosdók:

3. emeleti

IMG_5523

IMG_5527

IMG_5543

2. emeleti:

IMG_5576 IMG_5564 IMG_5577

De mi az a Glory hole?

A glory hole a meleg és biszexuális szubkultúra egyik ikonikus szexuális együttléti formája. Mint ahogyan a képeken is látszik, glory hole-ozás közben a két fél gyakorlatilag nem látja, nem érinti egymást, csak maga az aktus történik meg. Érdekessége, hogy bár erősen a meleg és biszexuális kultúrához kötődik, a partner deperszonalizációja épp úgy jellemző a heteró férfiakra, mint a homoszexuálisokra.

 

A zseniális borítókép Csende Gergely kolléga műve!

A tippet köszönjük Balatoni Kittinek!