“Megtudhattuk” a megyei útfelújítás részleteit

Mindent megtudhat a megyei útfelújításokról aki meghallgatja Pósán László és Tasó László nyilatkozatát, amit a témában a városi televízióban tettek.

Debrecenben mi fog történni, hol lesz útfelújítás? Pósán László:

A városon átvezető 4-es főútnak a továbbépítése, rendbetétele. Ugye ez elkészült a Rakovszky utcáig vagy azzal bezárólag és most ez folytatódni fog tovább a városon átvezető szakaszt egészen a 4-esbe betorkolló elkerülő szakaszig.

Máshol mi fog történni és ez miért lesz jó? Tasó László:

Itt burkolatmegerősítések, kapicitásnövelő beruházások a forgalombiztonság érdekében és hogy a elérési idő rövidebb legyen. Azért dolgozunk majd a következő hónapokban, annak reményében, hogy az 50 milliárdos csomag az év végére megvalósul és a kiépítések megtörténnek.

Reméljük most már mindenkinek világos minden.

A videót már csak azért is érdemes megnézni, mert Pósán László nyilatkozatát a Dehir szerkesztői így hallották:

A program része a városon átvezető 4-es főút hátra lévő szakaszainak felújítása. Ez ugye tavaly elkészült az Irinyi utcától az Árpád térig. Most ezt folytatjuk az Árpád tértől a Kassai úton át egészen addig, míg az 4-es főút és a 4-es elkerülő út találkozik Bocskaikert felett.

A városi hírportál újságírói úgy látszik már annyira egy húron pendülnek a fideszes politikusokkal, hogy akkor is kitalálják az ő gondolataikat, amikor honatyáink össze-vissza beszélnek mindenféle informativitást nélkülöző zagyvaságot.

Borítókép: dehir.hu

Read previous post:
Tudtad-e? – 15. rész

12 milliárdos német autóipari beruházás készül Debrecenben

Close