Partyjárat a hajdúsámsoni Ramszesz diszkóból

Sokat érő, 15 éves leletre bukkantam ma. A Debrecen TV az ezredforduló környékén jelentkezett hétről-hétre a Partyjárat nevű, könnyűzenei műsorával szombat esténként a közeli diszkókból. Két napja pedig felkerült az egyik epizód a Youtube-ra. Hála istennek!

A megfizethetetlen felvétel a hajdúsámsoni Ramszesz diszkóban készült 2000-ben, ahol az akkor aranykorát élő Vénusz együttes adott telt házas koncertet. A színvonalas fellépés után pedig verették reggelig a farmer kantáros DJ szettjére a jelenlévők, amiben a Fekete Vonattól kezdve, az AD Stúdión keresztül, Paul Johnson klasszikusáig minden szólt.

Természetesen az egész videó vicces a maga retro hangulatával, de külön felhívnám a figyelmet pár kifejezetten szórakoztató részre! Az 5. perctől a Fila pufidzsekis riporter elbúcsúztatja a zenekart, akik a “hegyekbe mennek” tovább, közben próbálja kideríteni, hogy érezték magukat. Az énekesnő megjegyzi, hogy csalódott, mert félénkek a hajdúsámsoni férfiak, és nem vetkőztek, aztán a sofőr majdnem letarolja az egész stábot a kocsival. Nehéz megállapítani, hogy melyikük részegebb.

10:45-től láthatjuk, ahogy a Fekete Vonat zenéjére egy srác felkap egy fehér miniszoknyában vonagló lányt, és a levegőben megpörgetve – buzogányként felhasználva a csajt – fejbe csapja a mellettük táncoló párt.

Aztán jönnek a műsorvezetők, akiknek vágatlanul láthatjuk a frappáns konferálásaikat. Nem profik, de az új köztévéből kitűnnének. Az emeletről szétnézhetünk a diszkóban is, látszik két darab óriási Ramszesz-szobor a keverők mellett közvetlenül (gyönyörű!), valamint egy csaj ropja a pult melletti hangfalon trapézszárú farmerben, meg a napjainkban ismét divattá váló hasvillantó topban.

18:40-től érdemes megnézni a riszáló hölgyet, komoly meglepetésben lesz részünk! Ha valakinek adja a látvány, akkor 30:00-tól még közelebbről is megcsodálhatja. Lehet, hogy ő lesz a következő Lány a szomszédból szereplőnk.

A korábban embereket letaroló, nőpörgető srác elég nagy casanova lehetett akkoriban, ugyanis a videó végén már másik lányt fűz meglehetősen erotikus mozgással az Eiffel 65 slágerére. Legvégül Mr. Pufidzseki az ajtó mögül kukucskálva búcsúzik a nézőktől.

via Subba

Read previous post:
cover
Ez történt a Quaestor-károsultak demonstrációján

debreceni-2-es-villamos-spanyol-caf-714x357
Már megint karambolozott a 2-es villamos!

Close