Megcsinálták a 4024egyszar.hu-t

Csak nem működik. Az utóbbi pár hétben technikai okok miatt nem tudtam nézni a szerkesztőségi emailt, de most végre rászabadultam. Kaptam is két olvasói levelet, amelyet most megosztok veletek:

Persze abba nem gondol bele se a Dévai feljentő elvtárs, se a Blikk, se a Bors és a többi szennylap, hogy ez az amúgy is üldözött, meleg közösség miattuk veszített el egy találkahelyet, amúgy is nagyon nehezen tudnak ismerkedni, köszönhetően a heteró társadalom előítéleteinek. Legközelebb buktassák le a parkokban ivókat, a kórházakban rágyújtó nagydohányosokat, az erdőben, áruházban, liftben, templomban, strandokon összebújó heteró párokat, és egyáltalán mindenkit, köpjenek bele egyre több helyen a levesbe, megkeserítve az egyébként is agyonszekált, üldözött és megnyomorított kisember életét.. Ehhez a féregséghez csak gratulálni lehet a szennylapoknak..

Egyébként a téma iránti intenzív érdeklődésed a cikkeid alapján felveti a homofób, elfojtott, látens homoszexualitás diagnózisát.. Érdemes lenne ennek is utána olvasnod..

Kedves levélíró!

Semmi gondom nincs azzal, ha a melegek megfogják egymás kezét az utcán, vagy ne adj isten elcsattan egy puszi, vagy csók közöttük. A meleg kultúrát, vagy egyáltalán a homoszexuálisok ismerkedési formáit veled ellentétben én nem a WC-ben baszással azonosítom, ezért nem is gondoltam arra, hogy bármilyen módon árthatok a debreceni meleg közösségnek.

Egyébként én soha nem próbáltam ki a dolgot, de ha gondolod tehetek egy kivételt.

Üdv

 

szervusz

Ha nem lennél ekkor büdös gyökér mint amekkora vagy nem írnál butaságokat…
nesze itt van a menetrend: http://menetrend.dkv.hu/

Üdv: a4024egyszar.hu főszerkesztője

Szervusz!

Nem is tudom miről beszélsz hirtelen, de csak szólok, hogy nem csak a dkv.hu nem megy, hanem az oldalatok sem :(

A helyedben intézkednék, én biztosan azt tenném.

Üdv: a 4024.hu főszerkesztője

 

 

Read previous post:
Debreceni Programajánló: április 8 – 12.

Debrecords: húsvéti videóözön helyi metalzenekaroktól

Close