Tudtátok, hogy a Hajdú-bihari Napló egy hisztis kislány?

Ráadásul egy elég lassú reagálású hisztis kislány. A szerkesztőségi postaládánkban landolt egy printscreen, amelyen a Hajdú-bihari Napló sértett kislány módjára tudakolja meg László nevű olvasónktól, hogy ugyan miért kaptak rossz értékelést tőle.

haon

 

A Napló nem siette el a választ, de megérte eddig várni, hisz így egy esszenciális gimis pubertás replika született, fanyar sértettséggel, pontpontponttal, szomorú szmájlival. Én László olvasónk helyében örülnék, hogy a Napló nem rohant egyből az Ofőhöz, azért viszont aggódnék, nehogy összefogkrémezze a budiajtó kilincsét.

Az újságírás egyébként egy nehéz szakma. Szinte minden nap, minden leütött karakterrel a vásárra visszük a bőrünket. Tökéleteset soha nem lehet írni, mindig lesz egy troll, egy rosszindulatú  olvasó, aki mindenbe képes belekötni. Ezért azt tanácsoljuk a Hajdú-bihari Naplónak, hogy higgadjanak le, és fogadják el, hogy nem lehet olyan szellemi produktumot előállítani, amely mindenki tetszését elnyeri.

Ez még akkor sem fog menni, ha egy olyan kifogástalan sajtótermékről van szó, mint a Hajdú-bihari Napló, vagy mint a HAON.

 

Read previous post:
Bandakörkép: Ólompolip

Debreceni életképek – 18. rész

Close