Már egy hét után szexelt a debreceni lány az Éden Hotelben (18+ videóval)

Az Éden Hotel második debreceni hölgy szereplője, Valentina nem sokáig bírta, egy hete költözött be, de új párjával máris felavatta a közös zuhanyzót és az ágyat is. Szerencsére a kamerák mindezt megörökítették.

Éden Evelin március elején azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy meztelenül zuhanyzott, ám pár nap után távozni kényszerült, hiszen – az azóta szintén kiesett – Milán nem őt választotta a játék folytatásához. Így rá a legtöbben csak úgy emlékeznek, mint a meztelenül fürdő lány, aki nem mos arcot zuhanyzás közben.

Valentinának azonban sikerült párt találnia, sőt, a jelek szerint nemcsak játékostársra lelt, hanem sokkal többre. A debreceni lány ugyanis először megdolgozta Bencét (és a szerszámát) a zuhany alatt, majd dobott egy szép terpeszt az ágyban, és átadta a lehetőséget a személyi edző srácnak, aki levezette rajta a felgyülemlett feszültséget. Főhősnőnk nem állt meg a deszka szerepnél, ezután zsoké módjára vágtatott egy kicsit az izmos fiún. Aztán nyomtak még egy menetet.

Hogy pontosan miként folyt a kézimunka (most nem a nagyi pamutmunkáira gondolunk), hogyan “szarvazta fel” a lányt az Éden Hotel bikája, valamint hogy mozog a “sebváltón” a cívisváros legújabb büszkesége, azt három felvételen is megnézhetitek. Ha jól értesültünk, a debreceni lány pont tegnap ünnepelte 21. születésnapját. Ezúton kívánunk neki sok boldogságot! Olvasóinknak pedig jó szórakozást a videókhoz!

Kézimunka a zuhanyzóban:

Első felvonás az ágyban:

Második felvonás az ágyban:

borítókép: tv2.hu

Read previous post:
Bandakörkép: Heartkiller

Debreceni Programajánló: április 20 – 26.

Close