Bandakörkép: Sensus

Majdnem világhírű, lendületesen szexuális, eklektikus és szigorúan NEM hardcore! A lassan tíz (!) éve működő Sensus zenekar kezdetben a cívis hard rock oszlopa volt, ma már egy kis profilváltás után, de a megszokott odaadással és kitartással nyomják az arcba a rock ‘n’ rollt – vagy bármit is mostanság.

 

Kik ők?

Ex-fúziós hardcore zenekar, akik rájöttek, hogy nem élhet ez a trendi sem örökké, ezért elkezdték saját, meg nem értett útjukat járni.

Milyen zenét játszanak?

Ötük ötféle rockzenéjét játsszák együtt. Egyszerre kezdenek el minden dalt és igyekeznek egyszerre befejezni azokat.

Mit tettek le az asztalra?

Négy már megjelent kislemezt, egy ötödik most készülő és megjelenés előtt álló kislemezt, körülbelül száz koncertet és pár tízezer korsó sört.

Hol lesznek 2 év múlva?

A sokadik ingyenesen megjelenő és elérhető kislemezük munkálatai közben, vagy a már kész lemez barátoknak, barátnőknek, anyukáknak ajándékozása közben.

Kiknek ajánljuk?

Kiábrándult vidéki értelmiségieknek, otthon ülő kismamáknak, izzadt és hedonista rocksztárok testére sóhajtozva sóvárgó tinilányoknak és reinkarnációiknak.

A szerkesztő szerint…

…a Sensus zenekar fénykorában a szebb napokat is látott Unpluggedot (ma már Lilla Bár) is képes volt teljesen megtölteni, 2008-ban 120 ember volt kíváncsi a bandára. Az évek során nagyon sokszor voltak padlón a srácok, állandó tagkeresés jellemezte őket, ám végül minden és mindenki a helyére került, úgyhogy tovább lehet folytatni a lendületet és a szexualitást. Kíváncsi leszek a nagylemezre, mit is hoznak össze ebből az újfajta stílusból, mely valószínűleg más lesz, mint az eddigi Sensus, ám akár nagyon jól is elsülhet. Hajrá, srácok!

Read previous post:
HAON: szánalmas, képmutató banda a helyi médiapiac tetején

Debreceni Programajánló: április 27 – május 3.

Close