A Loki csont nélkül megkapta az első osztályú licencet

A Magyar Labdarúgó-szövetség elsőfokú licencadó bizottságának döntése alapján a DVSC-TEVA – másik hat klubbal egyetemben – az első körben megkapta az engedélyt az NB I-es indulásra.

Az ülés során összesen 10 klub kapta meg a kért licencet és 28 klubnak kell további hiánypótlás keretében teljesíteni a klublicenc szabályzatban megfogalmazott elvárásokat. Az ülés során meghozott hiánypótlási döntések kapcsán fontos hangsúlyozni, hogy ez nem jelenti a licenckérelem elutasítását, az érintett kluboknak 2015. május 8-ig van lehetőségük a hiányosságaikat pótolni, amelyek kapcsán a Bizottság 2015. május 12-én hoz végleges döntést.

A Loki mellett a Ferencvárosi TC és a Videoton FC az “UEFA/NB I” klublicencet kapta meg, mely a hazai és a nemzetközi szereplésre is feljogosítja a klubokat. Rajtuk kívül további négy csapat, a jelenleg másodosztályú Békéscsaba 1912 Előre és a Gyirmót FC Győr, valamint az élvonalbeli MVM-Paks és a Puskás Akadémia FC kapta meg a rajtengedélyt a következő Mennyei szezonra.

Mivel jelen állás szerint a Fradi és a Vidi vívja majd egymással a Magyar Kupa döntőjét, így akár a bajnokság negyedik helyezettje is indulhat az európai kupaporondon. A tabella ezen ominózus helyén éppen a DVSC áll, négy ponttal lemaradva a bronzérmes pozícióban lévő MTK mögött és öt ponttal megelőzve a jelenleg ötödik Paksot.

Amiatt tehát nem kell aggódnunk, hogy a Loki elindulhat-e egyáltalán a fent említett sorozatokban – a kérdés most már csak az, hogy a bajnokság végén hányadik helyen végez az idén meglehetősen rapszodikus formát mutató csapatunk.

 

Forrás: mlsz.hu/nso.hu

Read previous post:
Szemléletváltás a keresőoptimalizálásban – Evenich András SEO szakértőt kérdeztük

Elütöttek egy motorost a Nagyállomásnál!

Close