Kiraboltak egy nőt szombat éjjel Debrecenben

A rendőrök rövid időn belül elfogták a rablás bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható létavértesi férfit.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. május 2-án 1 óra 35 perc körüli időben Debrecen, Kossuth utca és Piac utca kereszteződésénél egy nő odasietett az éppen szolgálati gépkocsijukkal arra közlekedő rendőrökhöz és segítséget kért tőlük. A 39 éves nő a járőröknek elmondta, hogy őt pár perccel korábban egy ismeretlen férfi a Kossuth utcán hátulról átkarolta és befogta a száját. A sértettől a férfi pénzt követelt és megöléssel fenyegette őt. Miután a rabló a készpénzt megszerezte, a helyszínről elmenekült.

A debreceni rendőrök a kapott személyleírás alapján azonnal megkezdték az adatgyűjtést és tanúkutatást az ismeretlen tettes azonosítása és felkutatása érdekében, amely 25 percen belül eredményre vezetett. A járőrök a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit a Simonffy utcában elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra. A nyomozók a 24 éves R. Richárdot gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására. A terhelt a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A Debreceni Rendőrkapitányság a létavértesi lakossal szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

forrás: police.hu

Read previous post:
Debreceni életképek – 21. rész

A Videoton elvitte a három pontot Debrecenből

Close