Hurcolják-e meg a drogozó kajakosokat?

A Cívishíren jelent meg egy rövid cikk, amiben a Blikk írására hivatkozva azt írják, hogy akár még börtönbe is kerülhetnek a kokaint fogyasztó kajakosok. Ami már biztos: a válogatott keretből kikerült Csipes Tamara és Dombvári Bence, így a két sportoló nem indulhat a júniusi Európa Játékokon. Börtön csak abban az esetben fenyegeti a kajakosokat, ha nem vállalják az úgynevezett elterelést, ami alatt egyfajta elvonót kell érteni.

A szerkesztőségben kisebb vita bontakozott ki arról, hogy mi legyen a kokainnal lebukó sportolókkal. Egyik álláspont szerint a helyükön, vagyis az élsportban semmiképp nem maradhatnak, ugyanis ezzel hamis példát állítanának sok fiatal számára. Egy másik szerkesztőségi vélemény ezzel kicsit szembemenve arról szól, hogy ha ilyen erősen megbélyegezzük, már-már gettósítjuk a drogfogyasztókat, akkor gyakorlatilag esélytelenné válik a rehabilitáció, vagy a társadalomba való visszailleszkedés.

Én, mint szélsőséges liberális azt gondolom, hogy nem csak a sportolóknak, hanem még a gyerekeknek is drogozniuk kellene. xDDDDDDDDDDDDDDD LoL gecccc

Komolyra fordítva a szót,ti mit gondoltok, mi legyen a drogozó kajakosokkal?

Borítókép: NSO

Read previous post:
Ezekkel szivatták az érettségizőket magyarból

Újabb kérdések a vasárnapi zárva tartásról és Paks 2-ről

Close