Az Interbe tart az egykori Loki-játékos?

Továbbra is bizonytalan Dzsudzsák Balázs sorsa. A Dinamo Moszkva szélsője a Nemzeti Sportnak azt nyilatkozta, jó esély van rá, hogy a következő szezonban már a Serie A-ban játsszon.

A Lokival három bajnoki címet szerző játékos szerződése fél év múlva lejár, így kérdéses, hogy marad-e Oroszországban és hosszabbít, vagy nyugat felé veszi az irányt egy topbajnokságot megcélozva. A korábbi években már olyan nagy klubokkal is szóba hozták, mint a Lazio, a Liverpool, vagy a Borussia Dortmund.

Régi-új érdeklődő a milánói Inter, legalábbis az olasz La Repubblica napilap szerint. A szebb napokat látott klub a téli átigazolási időszakban már nagyon közel került ahhoz, hogy megszerezze a Dzsudzsákot, ám végül nem jött össze a transzfer.

A télen egyszer már hihetetlen közel voltunk a megállapodáshoz, egy hajszálon múlott a megegyezés, kíváncsi vagyok, most miként alakul a sorsom. Egy akkora klub, mint az Internazionale biztosan most is szétnéz a piacon, ezúttal is igazol néhány új labdarúgót, szóval meglátjuk. Négy meccs van hátra az orosz bajnokságból, ennyi idő alatt biztosan eldől a sorsom. – nyilatkozta a játékos.

Read previous post:
Gigabréking! A Real Madrid legendái hamarosan a Nagyerdei Stadionban játszanak

Így tesz alá a Magyar Távirati Iroda a kormánynak: a halálbüntetésről vitázik az EP, na persze!

Close