Otthonából raboltak el egy fiatalt Hajdúdorogon

Erőszakkal vitt el hajdúdorogi otthonából egy 14 éves fiút egy 35 éves férfi, akit a hajdúnánási rendőrök őrizetbe vettek.

Május 5-én éjjel egy nő tett bejelentést a rendőrség ügyeletén arról, hogy egy férfi erőszakkal vitte magával unokáját otthonából. Az eseményt megelőzően F. Dénes egy helyi férfi házának kapujában szóváltásba keveredett vele, majd a kapuval arcon ütötte. A bántalmazó közölte a sértettel, hogy a hozzátartozóin fog elégtételt venni, ezután bement gyermekének házába, megütötte az őt kérdőre vonó nőt, majd karjánál fogva kényszerítette a 14 éves fiút, hogy menjen vele hajdúdorogi lakásába. A gyermeknek a férfi figyelmetlenségét kihasználva sikerült elmenekülnie. A bántalmazó a keresésére indult, de tudomására jutott, hogy értesítették a rendőrséget a történtekről, így megpróbált elmenekülni a helyszínről.

A férfit előállították és gyanúsítottként kihallgatták Hajdúnánási Rendőrkapitányságon, ahol személyi szabadság megsértése bűntett, súlyos testi sértés bűntett kísérlet és más bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást.

Forrás: Cívishír

Read previous post:
Motoros felvonulás miatt nehézkes közlekedésre lehet számítani a hétvégén

Mégis folytatódik a nyomozás a lopott festmények ügyében

Close