1000 lóerős UBER taxi! Az utasoknak elállt a lélegzete

A svéd Instagram-huszár sísztár, Jon Ollson csapott fel egy hétvégére Uber-sofőrnek Stockholmban egy 1000 lóerőre húzott, extra széles Audi RS 6-tal.

Az UBER közösségi taxiszolgáltatásról egyre többet hallunk itthon is, jót, rosszat egyaránt. De erről majd később. Kezdjük azzal, hogy Ollson ezzel a bitang erős géppel autóztatta az arra vállalkozókat a svéd fővárosban. A videó jól mutatja, hogy a legtöbben élvezik az atrakciót és az iszonyatos motorhangot.

Ollson egyébként arról vált híressé, hogy szupersportautók tetejére síboxot szerel, és így vereti két sípálya között. Áldozatul estek már olyan autók, mint egy megpiszkált Nissan GT-R, Audi R8, Lamborghini Gallardo, Murcielago SV és még egy Le Mans-stílusú versenyautó is.

www.kecyoautech.cz
www.kecyoautech.cz

Visszatérve az UBER szolgáltatásra, én az ellenzők táborát erősítem. Inkább valamilyen Cabsoulutely szerű alkalmazással kellene a meglévő taxis társaságokat felruházni, hogy ne egy diszpécseren keresztül kelljen szerencsétlenkednie az utasnak és a sofőrnek. Egyébként kiváncsian várom, hogy eléri-e Debrecent az UBER, vagy a NAV még azelőtt elgáncsolja az egészet és bürokratikus akadályokat görget a szolgáltatás elé.

Via Topgear

Read previous post:
Mindössze egy Loki-játékos szerepel az idény válogatottjában

Ma minden második jegy ajándék a WizzAir-nél!

Close