Találjátok ki, hogy mit csinált a debreceni Auchan!

Nyugalom, semmi rosszat. Sőt, kifejezetten jó dolgot hoztak össze. Önkiszolgáló benzinkutat nyitottak Debrecenben az áruházuk mellett, ami az országban már a tizenhetedik ilyen töltőállomás.

Az utóbbi napokban meglehetősen sokat foglalkoztunk a debreceni áruházzal, de most nem a fahéjszagolgatós ügy miatt kerülnek a középpontba. A 17 éves Auchan Magyarország Kft. ugyanis tegnap nyitotta meg Debrecenben a 17. önkiszolgáló benzinkútját, ahol tartósan alacsony áron, a magyar szabványoknak megfelelő, ellenőrzött minőségű üzemanyagot tankolhatnak a gépjárművezetők.

A vállalat célja, hogy minden hazai Auchan áruház környezetében működjön benzinkút is, így az áruházba betérők a vásárlás mellett a kedvező árú tankolással is csökkenthessék kiadásaikat.

Auchan_Debrecen_toltoallomas
Az Auchan debreceni önkiszolgáló töltőállomása

Az Auchan Magyarország Kft. az elmúlt 17 évben mintegy 200 milliárd forintot fektetett be Magyarországon, és közel 7000 főt foglalkoztat jelenleg. A Debrecenben ma átadott 17. diszkont üzemanyag töltőállomáson is kizárólag a magyar szabványnak megfelelő, megbízható forrásból származó, ellenőrzött minőségű üzemanyagot tankolhatnak a gépjárművezetők, tartósan alacsony áron.

Az Auchan diszkont töltőállomások üzleti stratégiája, hogy a működési költséget az áruházlánc minimalizálja, az üzemanyag árat az adott régióban a lehető legalacsonyabban tartja, ezáltal a megtakarított összeget meg tudja osztani a vásárlókkal. Minden töltőállomáson megtalálhatóak automata kútoszlopok is, amelyeknél nem csak a tankolást, de a fizetést is önkiszolgáló rendszerben végezheti az autós.

Auchan_Debrecen_toltoallomas_szalagatvagas
Nagy István, az Auchan Debrecen áruház igazgatója, Dr. Barcsa Lajos, Debrecen alpolgármestere, Boda Mózes, az Auchan Magyarország Kft. operatív igazgatója, Boncsér Péter, az Auchan Magyarország Kft. beruházási és expanziós igazgatója és Mike Sándor, az Auchan Magyarország Kft. biztonsági igazgatója

Azért óvatosan szagolgassátok a töltőpisztolyokat a benzinkúton, nehogy a pénztár mögött egy túlbuzgó biztonsági őr várjon a kamerafelvétellel!

Read previous post:
Meztelenül sétált Budapesten egy nő, mert gonosznak tartotta magát (18+)

Ruhatolvajokat fogtak Debrecen belvárosában

Close