10 tökéletes randihely Debrecenben

Ismerkedni bárhol lehet, de ha egy különleges helyszínt szeretnénk választani a következő nagy találkozáshoz, már nincs olyan könnyű dolgunk. Hogy megkönnyítsem a helyzeteteket, mutatok nektek 10 tökéletes randihelyet Debrecenben.

Békás-tó; kép: epulettar.hu

1. A jó időnek köszönhetően nyáron a szabadtéri placcok is számításba jöhetnek. Leginkább a Békás-tavat ajánlanám, hiszen ott már nem csak fagyizásra vagy romantikus sétafikára van lehetőség a frissen felújított tó hangulatos stégjein, hanem akár a szabadtéri színház előadásaira is beülhettek, vagy az estefelé a ködszínház látványában is gyönyörködhettek

Csokonai Színház

2. Ha kedvet kaptatok a színházas programokhoz, van egy jó hírem! A Csokonai Színház -Magyarország talán egyik legszebb színháza – minden este színvonalas előadásokkal vár titeket. Megmutathatjátok párotoknak elegáns oldalatokat, sőt egy ilyen program után talán még egy vacsora is belefér majd!

Gödör Étterem; kép: varoskozpont.hu

3. Ha nem akartok sokat sétálni előadás után, a vacsorát megejthetitek a színház mellet található Gödör étteremben, vagy ha könnyebb befejezésre vágytok, a Batthyányi utca elején egy cuki kis palacsintázó várja az édesszájúakat. A színes választék közt garantáltan megtaláljátok az ízléseteknek megfelelő palacsintát.

Carpe Diem

4. A Batthyányi utcán kicsit tovább sétálva egy különleges teázó is található. Ezt inkább a szolid, csendes pároknak ajánlom, akik egy bensőséges hangulatú helyre vágynak, ahol szívesen elkortyolnának egy csésze teát kis párnákon ülve, közel egymáshoz.

Kép: fonixinfo.hu

5. A következő randihely igazán klasszikus. Ezer éve járnak a párok moziba. Egy romantikus sztori vagy egy horror film után a fiúk könnyen magukba szédíthetik párjukat. Előbbivel a szívüket, utóbbival a bizalmukat nyerhetitek el.

A Sugalló Zenekar, kép: sugallo.hu

6. Ha mind a ketten táncos lábúak vagytok, akkor két programot is tudok ajánlani, attól függően, milyen zenére szeretnétek átbulizni az éjszakát. A diszkó és modern zene kedvelőinek a Bajcsy-Zsilinszky utcai szórakozóhelyeket javasolnám, míg a táncház szerelmeseinek a Sugalló Zenekar estéit ajánlom hétfőn és pénteken a Sikk klubban.

Kép: erdospusztaihorg.files.wordpress.com

7. Ha lehetőségetek nyílik kimerészkedni Debrecen külvárosába, mindenképpen látogassatok el a Hármashegy lábánál lévő kilátóhoz. A nagyszerű látvány mellett itt végre igazán egymáséi lehettek majd.

Kép: egyetemista.tumblr.com

8. A hallgatók figyelmébe ajánlanám az egyetem keretein belül rendezett programokat is. A különféle ismeretterjesztő előadások jó témák lehetnek, ha esetleg tartanátok az első találkozás kínos csendjeitől!

Kép: kozelben.hu

9. Az édesszájúaknak mindig nyitva áll egy-egy cukrászda. A Gara cukrászda, a Simonffy utcán lévő Eve’s Coffe és a Fórumban található Gelati kávézó mindig sok finomsággal várja az arra tévedő párokat. Mindhárom hely kínálata kiváló, és randihelynek is ideálisak

Kép: vagy.hu

10. Ha mindketten örökmozgó sportőrültek vagytok, és szeretnétek kettesben tölteni a délutánt, az utolsó tippem nektek szól. Csupán egy plédre és egy kis nasira van szükségetek. Ha megvan, akkor biciklire fel, és irány a Pallagi úti erdő, ahol a gyönyörű tisztásokon a természet lágy ölén hempereghettek kedvetekre!

Remélem sikerült segítenem. Kellemes ismerkedést kívánok mindenkinek, remélem valahol sikerül majd meghódítanotok a Nagy Ő-t!

Read previous post:
Késsel akartak rabolni Hajdúszoboszlón

Csomagtartóban próbálta átcsempészni haverját két román férfi

Close