Így néz ki fehérneműben Lisa Simpson magyar hangja (18+ fotók)

Bogdányi Titanilla neve sokak számára ismerősen csenghet. Minden bizonnyal a legtöbb magyar ember hallotta már egy filmben, sorozatban, rajzfilmben vagy a rádióban a 29 éves szinkronszínésznő hangját, még ha nem is tud róla. Többek közt ő volt Anne Hathaway a Neveletlen hercegnőben, Rory Gilmore a Szívek szállodájában, ő Lisa a Simpson családból, sőt, Miley Cyrus szinkronját is ő adta a Hannah Montanában.

Ha fogadni lehetne, hogy a szabadidejében mivel foglalkozik Titanilla – aki egyébként egyedül neveli 9 éves kislányát -, valószínűleg kevesen tippelnének arra, hogy az edzőteremben küzd a vasakkal. Nem is akárhogy! Ez meg is látszik rajta, ráadásul eredményeit (és különböző testrészeit) büszkén mutatja meg a közönség számára az Instagramon. Mi pedig örömmel meg is osztjuk veletek, hogyan fest az egyik legnépszerűbb magyar szinkronszínésznő merész pózokban és falatnyi ruhákban!

Az biztosan kijelenthető a képek alapján, hogy Titanilla soha nem hagyja ki a lábnapot (bár ez inkább a férfiakra jellemző “gyúrós sztereotípia”), és guggolni is nagyon szeret. A színésznő a kemény edzés mellett odafigyel az egészséges táplálkozásra is, ennek köszönhetően rendkívül szálkás izomzattal és tökéletes kockahassal pózolhat majd az idei strandszezonban.

További képeket a csinos anyukáról az Instagramján találhattok!

Read previous post:
A diákok többsége a Facebookon keres munkát

Ismét késnek a vonatok a debreceni vonalon

Close