Bántalmazta és kirabolta az idős hölgyet

A püspökladányi rendőrök fogták el azt a 48 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint Nagyrábén kirabolt egy idős hölgyet.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2015. június 5-én éjszaka nyitott ajtón ment be az idős nőhöz, akitől pénzt követelt. Mivel a hölgy nem tett eleget követelésének a férfi bántalmazni kezdte, majd az ágyról lerántva magához vette a nő pénztárcáját. Az idős nő csak másnap értesítette a rendőrséget a történtekről.

Fotó: police.hu

A bejelentést követően bevezetett forrónyomos intézkedések eredményeként a rendőrök azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 48 éves férfit, akit nagyrábéi otthonában elfogtak. Sz. Gyulát a nyomozók bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították a Püspökladányi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a terhelt ellen rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Forrás: police.hu

Read previous post:
Egy alkoholmentes focimeccs a Nagyerdei Stadionban

MNO_BA20150605_0531_uj_fekvo_lead
Embertelen körülmények a Debreceni Terápiás Házban

Close