Elkapták a Derék utcai falfirkászt!

A debreceni rendőrök rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak nyomozást a 19 éves Cs. Zoltánnal szemben, melyet vádemelési javaslattal zártak le.

A nyomozás adatai szerint 2014. december 13-ára virradóra ismeretlen tettes Debrecen, Derék utcában található egyik társasház falát összefirkálta.

A rendőrök az esetről történt bejelentést követően adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek. A beszerzett információk eredményeként a nyomozók azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 19 éves fiút, aki ellen országos elfogatóparancsot adtak ki.

A rendőrök Cs. Zoltánt 2015. április 3-án elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A megalapozott gyanú szerint a terhelt a Derék utcában egy másik társasház falát is összefirkálta.

A Debreceni Rendőrkapitányság a helyi lakossal szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Forrás: police.hu

Read previous post:
Ez lenne a plakátok valódi üzenete?

Kósa Lajos durva hasonlatot hozott gyűlöletplakát témában

Close