Prostituáltként dolgoztatta a 14 éves lányokat

Összehangolt akció keretében fogták el azt a hajdúhadházi férfit, aki bántalmazott és közösülésre kényszerített két fiatalkorú lányt, valamint prostituáltként is dolgoztatta őket.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya személyi szabadság megsértése bűntett és a fentebb felsorolt bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást H. Lajos 26 éves férfival szemben, akit 2015. június 2-án fogtak el és állítottak elő.

A nyomozók a hajdúhadházi lakost gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását, amit a Debreceni Járásbíróság 2015. június 4-én elrendelt.

A megalapozott gyanú szerint a terhelt 2010 októberében egy 14 éves kislányt, valamint 2013 áprilisában egy szintén 14 éves kislányt bezárt a házába, ahol bántalmazta és közösülésre kényszerítette őket.   H. Lajos a két sértettet többször arra is kényszerítette, hogy prostituáltként dolgozzanak Debrecenben, majd a férfi a pénzt elvette tőlük.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a gyanúsítottal szemben személyi szabadság megsértése bűntett, kerítés bűntett és szexuális visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Forrás: police.hu

Read previous post:
Biciklis gázolás történt Fehérgyarmaton

21 alapképzés szűnik meg, több átalakul és újakat is vezetnek be

Close