Okostelefon-balhé: visszakerült a készülék a tulajdonosához

Ahogy ígértük korábbi cikkünkben, megkerestük a debreceni céget is, ahol a panaszoló vásárolta a Doogee DG900 Turbo 2 típusú telefont. A mobilx egy korrekt hangvételű válaszlevelet küldött, amiben leírták, hogy ilyen esetekben több hét is lehet a javítási idő nagy távolság miatt, valamint hozzátették, hogy a tulajdonos a mai napon visszakapta a javított telefonját. Mindenesetre az eredeti levélben emlegetett kommunikáció az ügyfélszolgálat részéről nem igazán volt megfelelő, de reméljük, Csabának mostantól nem lesz gondja a készülékkel.

Mindezek mellett kiemelték, hogy miért éri meg hazai webáruházból vásárolni kínai helyett (ha egyáltalán érdemes ilyen telefont választani, de ezt döntse el mindenki maga). Itt a teljes válasz:

Tisztelt Prezenszki Alex,

Sajnálattal olvastuk az Ön által küldött cikket. Cégünk minden esetben törekszik arra, hogy az esetlegesen elromolott készülékek a legrövidebb időn belül javításra kerüljenek.

Azok a készülékek amelyek helyben, Magyarországon nem javíthatóak, azokat vissza kell küldenünk a gyártónak, Kínába. Figyelembe véve a nagy távolságot a szállítással és a külföldi javítással kapcsolatos határidőket, sajnos a javítási idő akár több hét is lehet.

A cikkben szereplő esetben is ezt történt, mivel a készülék helyben nem volt javítható, ezért vissza kellett küldeni a gyártónak. A javított készüléket ügyfelünk a mai napon, 2015.06.11-én átvette.

Meg kívánjuk tovább jegyezni, hogy továbbra is megéri hazai webáruházból kínai telefont vásárolni, mert több olyan esettel is találkoztunk, hogy a kínai webáruházakból rendelt telefonok és egyéb termékek garanciális javításával a kínai cégek egyáltalán nem foglalkoztak. Illetve ha mégis foglalkoztak a javítással, akkor a visszaküldés költésége és a vámügyintézés is a vevőt terheli!

Cégünk minden hasonló esetben törekszik a tőlünk várható legrövidebb időn belül megjavítani vásárlóink készülékeit!

További kérdés esetén állunk rendelkezésére.

Gulyás Ákos

Read previous post:
Debrecenben is megrongáltak egy gyűlöletplakátot

Én azt mondom MÁV, te azt mondod:

Close