Lányok seggét fotózza Debrecenben a HajduPress

Esküszöm, hogy nem beszéltük meg Dévai Lacival, hogy ma a helyi portálok szokásait fogjuk kivesézni, de ilyen címadásokat és témákat nem hagyhatunk szó nélkül. Tegnap a HajduPress kiküldött a belvárosba egy fotóst, aki kattintott pár képet az éppen arra sétáló lányok fenekéről. Most pedig kapnak tőlünk ajándékba egy kis nézettséget, de csak azért, mert mi – a városban található médiumokkal szemben – korrekten hivatkozunk anyagokra.

Értem én, hogy senki sem kíváncsi rájuk (mármint a HajduPressre), csak azokban az időszakokban olvasgatják az oldalt az átlagnál többen, amikor a szerződéses (Debrecen Plaza és Fórum) szépségversenyekről, rendezvényekről vagy akciókról írnak pár sort, és valamivel meg kell fogni az olvasót, de azért ez elég bizarr, hogy az utcán sétáló hölgyek popsiját fotózgatják.

Félreértés ne essék, nincs bajom a női hátsókkal, sőt, nálam nem sok seggközpontúbb embert ismerek a városban, mégsem jutna eszembe, hogy a 4024-re így gyártsak tartalmat, hogy szólok az egyik fotósunknak:

Figyelj, ugorj már ki ide a környékre, aztán kapd le a bigéket hátulról, még jobb, ha ki is lóg a picsájuk a rövidnadrág alól!

Esetleg debreceni csöcstérképet is készíthetnénk az utcán található legnagyobb dekoltázsokról, aztán ott is levágnánk a fejüket a képről a szereplőknek, így ők sem tudnának reklamálni utána. De inkább nem adok tippeket, mert valamelyik normálatlan még tényleg megvalósítja.

Egy olvasónk úgy kommentálta a cikket, hogy egyszerűen eltörné a fotós kezét.

Ti mit gondoltok erről az egészről, normális ez? A férfiak most próbáljanak elvonatkoztatni a perverz vágyaiktól.

Read previous post:
Valaki sürgősen vigyen vizet a Cívishír szerkesztőségébe

Heten sérültek meg egy balesetben Ebes és Debrecen között

Close