Acéldrót fenyegeti a Békás-tóhoz látogatókat

Érdekes felhívásra lettünk figyelmesek a minap a Facebookon: egy debreceni apuka figyelemfelkeltő szándékkal posztolt egy képet, melyhez egy terjedelmes sztorit is csatolt. Besenyei-Kiss Csaba üzenetét változtatás nélkül közöljük:

Tisztelt Illetékesek! Ma délután a kislányommal sétáltunk a felújított nagyerdei, “Békás-tó” mellett.Jó idő lévén,közelebbről megnézve a tó élővilágát,lesétáltunk a víz mellé,mint annyi más ember,gyermek,kutya stb.Nagy meglepetésünkre a víztől kb. fél méterre a fűben,észre véthetetlenül megbújva,egy acél drót,áll ki a földből,ami átment a kislány szandálja és a lábfeje között!Csak úgy tudtam kiszabadítani,hogy lecsatoltam a szandálját.Szerencsére a kis ijedségen kívül más baja nem lett!Ez csak is a szerencsén múlott,ismétlem csak a szerencsén.Ez a drót,egy acél drót,mivel kézzel vissza hajlítani,illetve kihúzni sem tudtam,pedig azért kaptam egy kis adrenalin löketet! Jobb híján,egy üdítős üveg címkéjét tettük rá figyelmeztetésként,nehogy valaki így,vagy még rosszabbul járjon esetleg! Semmiféle rossz indulat nem késztetett erre az írásra a tóval kapcsolatban,tetszik és szívesen járunk ki is ezután is,viszont ezt a vétlen hibát orvosolni kell! Remélem a minél több megosztással,napokon belül megoldódik a dolog.

Reméljük, az illetékesek minél hamarabb megoldást találnak erre a problémára, hisz ebben az esetben a komolyabb sérülés veszélye is fennáll.

Kérünk minden arra látogatót, hogy legyen óvatos, a kóbor acéldrótok máshol is felbukkanhatnak!

Read previous post:
Ezen a hétvégén sem úsztuk meg a menekültáradatot

Így pulykáztak a debreceniek a hétvégén

Close