Csávó egy hónap alatt 22 gépkocsit tört fel Debrecen területén!

A debreceni rendőrök elfogták azt a ceglédi férfit, aki a gyanú szerint Debrecenben betört egy orvosi rendelőbe és több gépkocsit is feltört.

Egy férfi 2015. április 29-én 22 óra 16 perckor bejelentést tett a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére arról, hogy egy Debrecen, Angyalföld téren található orvosi rendelőbe ismeretlen személy betört és onnan számítástechnikai eszközöket tulajdonított el.

A rendőrök a bejelentést követően adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható ceglédi lakost. A nyomozók a 30 éves férfit 2015. június 16-án Debrecenben elfogták és előállították a városi rendőrkapitányságra. A rendőrök J. Vilmost gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására. A nyomozás adatai szerint a ceglédi férfi megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy 2015 áprilisától májusáig 22 gépkocsit feltört Debrecen területén.

A Debreceni Rendőrkapitányság a terhelttel szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

Forrás: police.hu

Read previous post:
Csak év eleje óta annyi illegális menekült érkezett Magyarországra, mint amekkora Eger lakossága

Áramszolgáltató munkatársainak adták ki magukat

Close