Baltával mészárolta le családját egy balmazújvárosi férfi

Kivégezte egész családját csütörtökön egy 42 éves férfi Balmazújvárosban, majd megölte magát. A rendőrség beszámolója szerint a 36 éves nő, valamint a 8 és 10 éves kisfiúk halálát is idegenkezűség okozta. A helyszíni szemle és az adatgyűjtés jelenleg is folyamatban van.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a mentőszolgálat munkatársai 2015. június 18-án 10 óra 14 perckor bejelentést tettek a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy egy Balmazújváros, Szoboszlói utcai családi házban négy holttestet találtak.

Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI
Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI

A rendőrök azonnal megjelentek a családi házban és megkezdték a helyszíni és halottszemlét, melynek keretében kirendelt orvosszakértő elsődleges megállapítása szerint a 36 éves nő, valamint a 8 és 10 éves kisfiúk halálát idegenkezűség okozta. A 42 éves férfi önkezűleg vetett véget életének. A helyszíni szemle és adatgyűjtés jelenleg is tart.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a nő és a két gyermek ügyében emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást, a férfi halála ügyében közigazgatási hatósági eljárást indított.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja (mobilról is) a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot!

Forrás: police.hu

Read previous post:
Majdnem 1500-an vannak a 830 főre tervezett debreceni menekülttáborban

5 millió dollárt ad Zuckerberg a bevándorlóknak

Close