Már Debrecenben is van Deloitte

Debrecenben nyitotta meg második magyarországi irodáját a Deloitte szerdán, ahol ugyanazokat a szolgáltatásokat kínálják ügyfeleiknek, mint Budapesten, illetve nemzetközi hálózatukon keresztül – közölte a cég vezérigazgatója az avatáson.

 

Gion Gábor elmondta: felméréseik szerint a Debrecen környéki régióban van növekedési potenciál. Hozzátette: a jó üzlethez jó ügyfelek és jó tanácsadók kellenek, és Debrecenben mindkettő rendelkezésre áll. Elmondta: a főként könyvvizsgálati és könyvelési tanácsadással, adótanácsadással, vállalati kockázati és jogi szolgáltatásokkal foglalkozó cégnek 200 ezer tanácsadója van szerte a világban.

Papp László polgármester mérföldkőnek nevezte a Deloitte megjelenését Debrecenben, ami növeli a város súlyát az ország gazdaságában. Ez a lépés illeszkedik Debrecen 15 éve épített imázsához, miszerint a város Budapest mellett reális alternatívát akar képezni – tette hozzá. Az ország létérdeke, hogy ne egy központú legyen, hanem két-három gazdasági erőcentrum jöjjön létre, ami képes érdemi hozzájárulásra az ország gazdasági teljesítményéhez – hangoztatta Papp László.

Miklóssy Ferenc, a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke szerint a Deloitte szakértőivel való együttműködés segíti a helyi cégeket a külföldi piacokon való biztonságos megjelenésben, a befektetői kockázat csökkentésében. Bács Zoltán, a Debreceni Egyetem (DE) kancellárja hozzátette: a képzéssel is igyekeznek segíteni, hogy legyen a cégnek szakember-utánpótlása Debrecenben. Szerinte egyre több cég nő fel, amelyik igényli a tanácsadást. Mind a kancellár, mind a kamarai elnök a helyi képzésben való részvételre kérte fel a Deloitte Magyarország szakembereit.

A Deloitte magyarországi irodája – a Deloitte Central Europe leányvállalataként – a több mint 150 országban jelen lévő Deloitte Touche Tohmatsu Limited tagvállalata. A cég Közép-Európa 17 országában több mint 3900 szakember segítségével nyújt könyvvizsgálati, tanácsadási, valamint adó-tanácsadási, vállalati kockázati és jogi szolgáltatásokat, Magyarországon több mint 400 külföldi és hazai szakértőjük dolgozik.

via MNO

Read previous post:
Hogyan lehet betörni egy békát?

“Már a szar szagát sem érzem” – L. Simon László ma három éve a kultúráért felelős államtitkár

Close