Újfajta kábszit fogtak a rendőrök a nyíregyházi vasútállomáson – VIDEÓ

A nyíregyházi rendőrök egy férfit igazoltattak a helyi vasútállomáson, és a hátizsákjában találtak egy kilót az ismeretlen eredetű növényi származékból, amiről a gyorsteszt alapján kiderült, hogy egy új pszichoaktív anyagról van szó. A gyanúsított valószínűleg terjeszteni akarta a lefoglalt anyagot.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával folytat büntetőeljárást G. Róbert 40 éves nyíregyházi lakos ellen.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának civil ruhás nyomozói a férfit előzetes bűnügyi információk alapján 2015. június 19-én a helyi vasútállomáson igazoltatták, amint egy Budapestről közlekedő vonatról leszállt. A rendőrök a 40 éves helyi lakos hátizsákjában egy kilogramm ismeretlen eredetű növényi származékot, az elvégzett gyorsteszt eredménye szerint új pszichoaktív anyagot foglaltak le.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint a gyanúsított feltehetően továbbértékesítés céljából vásárolta a lefoglalt anyagot. Az ügyben a további eljárást a nyomozóhatóság szakértők bevonásával folytatja.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Forrás: police.hu

Read previous post:
Csütörtökön a Fradit fogadja a Loki a Nagyerdőn

Akár Debrecen is lehet 2024-es olimpiai helyszín

Close