Ismét elmaradt Tyga budapesti koncertje – olvasónk is csalódott

Tegnap, azaz június 23-án rendezték volna meg Tyga amerikai rapper budapesti koncertjét. Egy csalódott olvasónk üzenetben megkeresett minket, és beszámolt arról, miken mentek és mennek keresztül azok, akik jegyet vásároltak a régóta halogatott bulira.

A jegyről készült képen jól kivehető, hogy az első időpontok között szerepelt már a május 17-e is, amikor a sztár fellépett volna hazánkban. Ez mutatja, hogy a Crazy Stylez csapatának nem igazán sikerült akadálymentesen megszervezni a bulit (ne ítélkezzünk, lehet, hogy a rapperrel nehéz szót érteni).

tygajegy

Több mint 4500 rajongó igazolta vissza a legnagyobb közösségi oldalon Tyga fellépésnek új eseményét, ahol az időpont rubrikában immár a június 23-a díszelgett. Arra viszont kevesen számítottak, hogy az parádés körülmények között ismét elmarad. A borsos árak még most is elérhetők az eseményben: a legolcsóbb belépő 8500 Ft volt elővételben, egy tízes a helyszínen, valamint egy húszasért hozzá lehetett jutni limitált VIP jegyekhez is. Azért valljuk be, ez nem olcsó mulatság.

Már a hír felröppenését követően negatív és kételkedő kommentek árasztották el az eventet. Az már csak hab volt a tortán, hogy Tyga sem tűntette fel a hivatalos honlapján magyarországi kiruccanását, amikor pedig végre kikerült az oldalára, pár nappal az érkezése előtt törölte.

Az egész történetben a legfurcsább a szervezők reakciója:

Először csupa nagybetűvel, érdekes stílusban, szörnyű helyesírással és megfogalmazással próbálták nyugtatni és tovább hitegetni a felbőszült tömeget:

tygatyga1

Majd az Indexen megjelent cikkre reagáltak oly módon, melyet egy profi szervező sosem tenne. Többek között a hazai lapokról úgy írtak az eseményben, hogy kevés kivételtől eltekintve csak szardobálásra képesek, az Index újságíróit farokarcúnak nevezték, ezután pedig egyszerűen kijelentették, hogy „bekaphatják az összes faszukat”. Az egyik szervező, DJ Nadir szintén rendkívül kulturáltan nyilatkozott saját oldalán:

tyga 2

A hónapok óta ígérgetett koncertnek a mai napig nincs új, konkrét időpontja. Akik már jegyet váltottak kétségbeesetten e-maileznek, hogyan szerezhetik vissza azok árát. A szervezők, a Crazy Stylez még mindig kiáll az esemény valódisága mellett, viszont a bulizni vágyók bizalmát már réges-rég eljátszották.

Te mit tennél ebben a helyzetben? Bíznál a szervezőkben, vagy inkább visszaszereznéd a belépőd összegét?

Read previous post:
Már ízléstelen menekültes viccünk is van

Debreceni Szellemházak – Mikepércsi 77.

Close