A debreceni ultrák visszatérnek az Oláh Gábor utcai stadionba csütörtökön

Mint arról korábban beszámoltunk, Komáromi Gábor, ismertebb nevén Komcsi, a Szívtiprók Ultras Debrecen egyik vezető tagja tegnapelőtt tragikus hirtelenséggel elhunyt, miután június 25-én súlyos balesetet szenvedett Mikepércs közelében. A debreceni szervezett szurkolói csoportok kiadtak egy közleményt, amiből kiderül, hogy a július 2-i Európa-liga-selejtezőt az Oláh Gábor utcai stadion B-szektorában egy kivetítőn tekintik meg, és ismét pokoli hangulatot varázsolnak korábbi otthonukba a „Vezér” tiszteletére.

A rendezvény és a temetés költségeihez bárki hozzájárulhat a Monti Ezredes u. 3. szám alatti Loki Klubban. További részleteket később közölnek. Íme a teljes közlemény, változtatás nélkül:

Tisztelt szurkolótársaink, sportbarátok, barátok!

Tragikus hirtelenséggel eltávozott barátunk, Komcsi. Komáromi Gábor meghatározó alakja volt a DVSC futball- és kézilabdaéletének. Egészen a regisztráció bevezetéséig minden meccsre elkísérte a Loki két szakosztályát. Tizenéves kora óta építette fel kezdetektől az ultramozgalmat, nem csak városi de országos szinten is. Munkássága szurkolói köreinken kívül is ismert és elismert volt. Most neki adózunk.

Július 2-án az El-selejtezőn ismét kivonulunk szurkolni! A félreértések elkerülése végett leszögezzük, nem a Nagyerdei Stadion lelátója lesz hangos a tábortól. Mivel klubunk a kártyát hivatalosan és önkényesen kötelezővé tette a mérkőzésre, így az Oláh Gábor utcai stadion B-szektorába térünk vissza erre a mérkőzésre, ahol is egy kivetítő előtt teremtünk pokoli hangulatot Komcsi tiszteletére.

A rendezvény és a temetés költségeihez a Monti Ezredes u. 3. szám alatti Loki Klubban tudtok belátásotok szerint hozzájárulni egy kihelyezett persely formájában.

Amint birtokában leszünk, további részleteket közlünk a rendezvénnyel kapcsolatban. Köszönjük!

Debreceni szervezett szurkolói csoportok

Read previous post:
237.736 Ft * 10 * 0,84

Bici néni megcsinálta!

Close