Eddig nem várt szereplő lépett be a Dzsudzsák-sztoriba

Újabb érdekes fordulatot vehet Dzsudzsák Balázs története. A jelenlegi legértékesebbnek tartott magyar futballistának már több országból több kérője is akadt, a mostani érdeklődő „győzelme” esetén azonban a nyírlugosi srác pályája különleges útra tévedhet. Jelenleg ugyanis török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Trabzonspornál elismerték, szerződtetnék Dzsudzsák Balázst.

Dzsudzsákkal kapcsolatban továbbra is naponta ír a nemzetközi sajtó, konkrétum továbbra sincs, fejlemény azonban van. A Hertha, a Galatasaray, az Inter, a Lazio és a Besiktas után újabb név került a kalapba a szélsővel kapcsolatban. A Trabzonspornál ugyanis elismerték, érdeklődnek Dzsudzsák iránt, akinek a szerződése az év végén jár le, így a Dinamo Moszkva még most láthat pénzt az eladásából, a télen már ingyen távozhatna a játékos.

„Dzsudzsák kiváló játékos, aki folyamatosan képes remek teljesítményt nyújtani – mondta Ersun Yanal, a Trabzonspor vezetőedzője. – Tehetséges futballista, de nem lesz könnyű megszerezni. Ha sikerül, sokat tehet hozzá a támadójátékunkhoz.”

Ugyanakkor az sem teljesen kizárt, hogy az átigazolási történet vége ugyanaz lesz, mint a télen, és Dzsudzsák marad jelenlegi csapatánál. „Mindent megteszünk azért, hogy megtartsuk a kulcsjátékosainkat, és meghosszabbítsuk azoknak a szerződését, akiknek hamarosan lejár a megállapodásuk velünk – mondtaCsercseszov, majd felsorolt hat játékost, köztük Dzsudzsákot is.

S hogy miért is lenne érdekes ez a fordulat? Hát ki a tököm menne a török bajnokság erős középcsapatába?!

 

via nso.hu

Read previous post:
Törvényjavaslati kezdeményezés történt a magyar melegek házasságáért

Öngyógyító és alakváltoztató anyagokat kutattak Debrecenben

Close