Már láthatók a Kétfarkú Kutya Párt plakátjai Felcsúton

Orbán Viktor kedvenc községében, a Mészáros Lőrinc által vezetett Felcsúton megjelentek az első anti-menekültellenes óriásplakátok, amiket a Kétfarkú Kutya Párt és a Vastagbőr blog megbízásából helyeztek ki szerda reggel. Arról, hogy a rengeteg terv közül melyiket rakják ki, még korábban lehetett szavazni az MKKP Facebook-oldalán. Megjegyzésként még a rendőrségnek is üzentek a készítők.

Tisztelt rendőrség! Ezt a plakátot nem kell őrizni. Kérjük máshol óvják a közrendet! – olvasható a plakát jobb alsó sarkában.

Fotó: Botos Tamás (444.hu)
Fotó: Botos Tamás (444.hu)
Fotó: Botos Tamás (444.hu)
Fotó: Botos Tamás (444.hu)

A dolog külön érdekessége, hogy a plakátokat a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Publimonttól, és a Garancsi István által nemrég megvásárolt ESMA-cégcsoporttól bérlik az ellenkampány szervezői. Az MKKP-Vastagbőr blog közös kampányára több mint 31,5 millió forint jött össze egy hét alatt (az adományokat összegző, folyamatosan frissülő online táblázatot itt lehet megnézni), ez több mint a tízszerese az eredetileg két hét alatt összeszedni kívánt hárommilliónak, és még csaknem egy hétig várják a beérkező adományokat.

Azért kíváncsiak lennénk a miniszterelnök vagy a helyi oligarcha jó barátja arckifejezésére, amikor elhaladnak a plakátok mellett. Mondjuk elég valószínű, hogy csak mosolyognak rajta, és egyáltalán nem hatja meg őket az egész.

Via 444.hu

Read previous post:
A repülős utazást javasolja a menekülteknek a hutu-tuszi ellentét szakértője

Jó reggelt, Debrecen!

Close