Kiderült, miért mészárolta le családját a balmazújvárosi férfi

Június 18-án kivégezte egész családját egy férfi Balmazújvárosban, majd megölte magát. Most kiderült, hogy egy indiai férfi miatt akarta otthagyni férjét M.-né Andrea.

A gyilkosság áldozata a 36 éves M.-né Andrea, két fia M. Levente Imre és M. Szabolcs, akik 8 és 10 évesek. Őket a 42 éves apa, M. Imre ölte meg brutálisan egy kisbaltát használva, majd – valószínűleg tettével szembesülve – önmagával is végzett, felakasztotta magát a padláson. A mészárlásról folyamatosan derültek ki információk, azonban eddig csak találgattak, mi állhat a családi tragédia háttéreben.

Kép: blikk.hu
Kép: blikk.hu

A Blikk előkerítette azt a férfit, aki miatt az elhunyt asszony el akart válni férjétől. A 26 éves Akash Jamwalt szomorúan mesélt rövid plátói románcukról. Elmondása szerint Andival április 20-án találtak egymásra a legnagyobb közösségi oldalon, ahol pár napos beszélgetés után teljesen egymásba szerettek.

Akash májusban magára tetováltatta Andrea nevét, majd nem sokkal később Andrea kezén is feltűnt az „Akash Jamwal” felirat. Ezzel a szép gesztussal fejezték ki szerelmüket.

akash
Fotó: blikk.hu

Az újdonsült pár esküvőt és közös életet tervezett, épp ezért június 5-én Andrea kitalált az egyébként is betegesen féltékeny férjének, és egy hónapot adott neki arra, hogy elhagyja őt és két gyermekét.

Akash és Andrea június 17-én beszélt utoljára telefonon. Ekkor véglegesítették azt a tervüket, miszerint Andrea aznap elmegy a debreceni bevándorlási hivatalba, hogy meghívót küldjön választottjának, és végre találkozzanak.

Fotó: blikk.hu
Fotó: blikk.hu

Az indiai férfi sokáig nem is tudott a szerelmét és családját ért tragédiáról. A szerelmes hiába kereste Andreát, ő nem válaszolt az üzenetekre és hívásokra. A férfi próbálkozott a nő munkahelyén és a barátoknál is, de csak később, június 19-én értesítették őt a borzalmas tragédiáról.

Via blikk.hu 

Read previous post:
Mészáros Lőrinc cégének vizét ihatjuk holnaptól a Nagyállomáson?

Hogyan faragjunk királynőt egy egyszerű hajdúsági lányból?

Close